PERSPEKTIV

COOL KID

coolkid2fotocoolkid5imagecoolkid7image

Denne uge er lidt en udfordring. Jeg sidder med et par ret heftige deadlines, har mange aftaler, som skal lukkes nu, er bagud med indlæg her til bloggen og manden er rejst til Tokyo, hvilket som vanligt betyder solo-ansvar på matriklen for barn, indkøb, mad, putning, hente/aflevere, tøjvask etc. (Tak Gud for tørshampo, Nemlig.com og gode bedsteforældre!)

Sidste weekend var der dog masser af tid og Paven og jeg endte på legeplads i 3 timer. Indrømmer gerne, at det begrænser sig HVOR spændende jeg finder det at sidde 55 minutter i miniature legehus, sammenkrøllet uden at kunne rejse hovedet, mens mine ben sover af at sidde på hug og der ‘bages’ sandkager på livet løs på den anden side af bordet 😉 Men omvendt – lige nu er jeg glad for at vi gjorde det. Det er så skønt at se, hvordan hun folder sig ud og jeg trøster mig, når der er uger som denne i spil, ved præcis de her dage, hvor vi bare giver plads og tid til leg.

Det lykkedes mig at fange lidt billeder af madammen. Synes hun så ret cool ud i sin lækre bomber jakke tilsat bling halskæde og tophue. Den er aaaalt for stor til hende, og den ryger konstant ned i øjnene på hende, men hun elsker den. Ak ja….

Nu vil jeg skynde mig at få streget et par punkter på to-do-listen. Kan I have en dejlig dag!

coolkid4imagecoolkid6imagecoolkid3image

Bomberjakke: MarMar // leoleggins: Little Pieces // hue: MP // strik: hjemmestrik (tak farmor!) og sko: Angulus 

***

2 kommentarer

 • Hun er da også bare alt for cool! Glæder mig til, at min dreng kan passe LP Boys, for de der leggings ser virkelig lækre ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak søde du! Ja, de er vildt skønne. Dog eftehånden ret gamle, købte dem på udsalg sidste vinter, tror jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PERSPEKTIV