LØST OG FAST I DET LILLE HJEM

EWIL TWINS

P1340983P1340970

Jeg erkender mig skyldig. I kikset mor-syndrom nr. 1. Man kan jo åbenbart ikke lade være? Hvor grotesk er det lige. Forleden, da jeg stod og lagde tøj sammen, der gik det op for mig, at jeg – i høj grad ubevidst – åbenbart ofte iklæder Paven samme antræk, som jeg selv tøffer rundt i. Vi har da også tidligere haft matchende hvide Converse og begge en sej lille denim-jakke, men derudover, så stræber jeg ikke ligefreme efter, at vi skal rende rundt og ligne The Evil Twins in town 😉 Men pludselig kunne jeg se, at den underlige ‘devise’, jeg ofte selv bygger mine egne outfits op efter: Skinny jeans, en t-shirt med print, små jakker og praktiske og gode chelsea boots, ja det overfører jeg tilsyneladende på mit barn. Til mit forsvar så ER det bare praktisk og rart – og pænt på samme tid. Men alligevel. Min hjerne duplicerer åbenbart helt ned i detaljen: glimmer jakke, Paris-print på t-shirten etc. Ej, men altså. #stopdigselv

twins

Pavens tøj: Jakke og jeans fra Zara, t-shirt købt i Paris og sko fra Angulus // Mit tøj: T-shirt fra Valentine Gauthier pour Vila, jakke fra By Malene Birger, Jeans fra Welovejeans og sko fra Angulus

Margaux Motin tegneseriebloggeren har tilsyneladende fat i noget sandt, haha:

fashion_adict

9 kommentarer

 • Karen-Lise

  Bare rolig mænd gør det også, på mystisk vis har der også sneget sig en hel del polo-shirts ind i K-A og lille Æ’s klædeskab…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Hahaha ej hvor sjovt søde KL. Egentlig meget godt at høre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Ha ha jeg gør vist præcist det samme! Har bare ikke rigtigt tænkt over det før nu…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, det er – på en måde? – godt at høre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manja

  Jeg kommer til at gøre det med min kærestes og sønnens garderobe. Min kæreste hader det – men den 2-årige elsker det. 😉

  Men altså, det er jo fordi, man vælger det, man synes er pænt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, du har ret. Det handler jo self. om smag. Og naturligvis drages man af det, man finder pænt. Men jeg følte mig nu alligevel lidt fjollet, da det gik op for mig, hvor meget jeg handler efter samme ‘rytme’ 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha 😀 Jeg gør det også nogle gange. Vega synes det er helt fantastisk – bare se vores matchende leo-støvler på Instagram i dag. Det er nok meget naturligt at give dem noget tøj på, man selv synes er pænt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, det ser da også bare alt for sødt ud!! Jeg har vist nok også fortaget samme køb, host host 🙂
   Men nogen gange tænker jeg lidt, om det er sådan en ‘mor-ting’?? 😉 Altså, om folk, der ikke har børn, tænker at man er helt skudt i roen og totalt uden for rækkevidde 😉 haha….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] lidt freaky. ; ) Jeg kunne ikke lade være med at smile, da jeg læste Louise Guld.log´s indlæg Ewil Twins. For det minder så meget om hvordan jeg shopper til Bella. Det er jo ret skræmmende at man […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LØST OG FAST I DET LILLE HJEM