COOL KID

FREDAGSLINKS #6

image24-1024x1024

Så er det fredag igen. Det betyder weekend (som denne gang er MEGET tiltrængt), det betyder legetøjsdag i børnehaven, (hvorfor andre i husstanden også fryder sig over ugedagen) – og det betyder fredagslinks. Jeg har i øvrigt undret mig over noget: Jeg kan se, at I er mange, der læser disse indlæg – men I kommenterer ikke så meget på dem?

I må hjertens gerne dele links her i kommentarfeltet også. Hvad har I selv læst, set og grint af i løbet af ugen, hvilke blogs har inspireret jer? Hvilke opskrifter? Whatever. Jeg vil elske at læse det alt sammen og lære jer bedre at kende – og ikke mindst inspirere! Med den informationsstrøm, vi dagligt bombarderes med, er der helt sikkert et par guldkorn, som går tabt i mængden for os alle, tror jeg…..

Den forgangne uge har jeg ladet mig inspirere og underholde af b.la digtene i værket Trylleformuleringer som er beskrevet nærmere i artiklen her. De kredser som i mange andre digtsamlinger om kærlighed, både den ulykkelige og længselsfulde. Men den handler også om vores liv på de sociale medier, hvilket er gjort med en rigtig sjov indgangsvinkel. Ved netop at være på Instagram selv.

Jeg kærtegner den grønne prik
når du er online
Du er kun et like væk
Jeg har betalt i dyre drømme

Derudover har jeg, ligesom mange andre tror jeg, ladet mig inspirere dybt af smukke Lara Stone, der har ladet sig fotografere topløs, efter at hun er blevet mor og har ammet sin søn Alfred. Billederne er helt plain og ikke retoucherede og man får både slapt maveskind, lange brystvorter, strækmærker, rynker i panden og hvad har vi lige op i ansigtet. Og hun er bare gudesmuk. På den ret så naturlige måde. I love it!!!

…og så har ‘gode gamle’ Kia jo startet en ny blog. Youbetterbefierce hedder den og jeg synes virkelig at både bloggen og ‘sceneskiftet’ klæder hende! Jeg elsker at hun er så god til at diskutere og vende vedkommende problematikker på skærmen – og at hun altid er så åbenlyst sig selv. Jeg er fan!

Apropos nye blogs. Så har min søde veninde Michaela startet en blog muttimutti.com hedder den. Ud over at hun har sygt god stil, verdens smukkeste datter og er ret gravid og føder lige om lidt, hvilket jeg naturligvis synes er svært skønt at følge, så er hun også voldsomt god til at bage kager. Det er da opskriften på succes, right? 😉

Og skal vi så ikke starte weekenden med et godt grin? Hold da kæft hvor har jeg grint meget af dette her indlæg. Haha….som den sprognørd jeg jo også er, er det her virkelig underholdende. Kan huske, da jeg startede på Litteraturvidenskab på Uni og de altid sagde, at det var forbudt at læse hovedværkerne i oversættelse og altid var bedst at kunne læse på originalsproget (hvilket naturligvis kun meget få gjorde, når det f.eks var Dostojevskij). Men haha, hvor har de ret: Nogen gange går der altså virkelig båndsalat i direkte oversættelser. (Og ja, oversæt lige denne sætning til engelsk).

Og på dén note. Måske tænker I at jeg har rotating crap in my cap – men nu vil jeg altså holde weekend! 🙂 God fredag og ingen ko på isen her.

PB021184-1024x707

Fotocredit: Youbetterbefierce & Muttimutti.com 

***

4 kommentarer

  • Jeg elsker idiomener!

    Altså en sær snegl bliver pludselig til “a queer duck”, og når man siger “say uncle”, kalder man altså ikke på sin onkel, men beder den anden om at sige “bebe” 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • tonje

    Jeg har bare en ting å si: Lara Stone <3 Nydelige bilder!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

COOL KID