FREDAGSLINKS #6

GENBRUGSGULD

yslfoto

Som jeg har skrevet om herinde en del gange ELSKER jeg at gå på jagt efter genbrugsguld. Jeg har bare sjældent tid til det. Og indrømmet: man går jo oftest forgæves. Men når det så lykkes at finde noget rigtig godt, er glæden blot det større. En gang var det noget, jeg dyrkede rigtig meget. Men med tiden er det kun noget, der sker få gange om året. For mange år siden – før de mange luksus-genbrugsbutikker, der i dag er dukket op – der elskede jeg at tage ud til de ‘rige’ kommuner og finde små og store skatte i deres Røde Kors butikker og lignende 😉 Nu er det ofte mere tilfældigt, hvor jeg havner. Her på Østerbro er der ikke så mange tilbage. De fleste har fundet ud af, hvad tingene er værd. Men man kan stadig være heldig.

Indenfor det sidste stykke tid har jeg både været heldig med denne smukke sag, dette cool jakkesæt – og nu også denne fabelagtige vinrøde Saint Laurent jakke. Den havde lige nogle heftige skulderpuder, der skulle syes ud, men nu er den også perfekt. Lidt firkantet i snittet, men med stramme jeans til at udligne, giver det mere boxy snit bare en ekstra cool-faktor. Synes jeg.

Jeg elsker at tingene har en historie. Og når de næsten emmer af det. Jeg kan godt lide tanken om, at tøjet lever videre. Det har så mange uopdagede fremtidige historier i sig stadigvæk. Og jeg kan dertil godt lide tanken om, at resten af Kbh ikke render rundt med det samme. At trykke køb på de nyeste varer i alle de smarte webshops er jo ikke nogen svær kunst. Det er langt mere interessant, når gamle ting fortolkes nye.

Og så er det jo yndlingsfarven! Og det bedste var naturligvis prisen 😉 Jubiiiii.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FREDAGSLINKS #6