HALLOWEEN FEST, BORDPYNT OG EN NY TRADITION?

HALLOWEEN BORDDÆKNING – BØRNEBORD

P1340803P1340797P1340752 P1340751P1340805

Som jeg skrev i går, hyggede jeg mig ret meget med at pynte op til Halloween. Jeg er sådan én, der ikke orker pynte op til jul – og indtil for nyligt brød jeg mig slet ikke om Halloween, så det var ærlig talt ret utippet. Men ja, jeg kan åbenbart bare godt lide sådan noget her. Når jeg endelig gør det, så synes jeg faktisk det er virkelig sjovt. Og jeg elsker at finde nemme, brugbare løsninger, der ikke skal koste alverden – heller ikke i udførelsen af dem 😉 Når man får huset fuld af gæster gider man (jeg) bare ikke skulle bruge 4-5 timer forinden på at gøre klar.

Ligesom ved ‘voksenbordet’, som jeg viste i går, så brugte jeg mest efterårets smukke blade til at pynte med og holdt mig derudover til orange påhit – her snack gulerødder, gulerodsjuice, clementiner og små græskar. Paptallerknerne fandt jeg her – jeg synes de var ret sjove, når jeg nu havde vovet mig ud i mine Oreo-edderkop-kiks!

Mine edderkoppe Oreos var selvsagt ret populære – og for sådan en total ‘DIY-spasser’ som mig, der knap kan lave en fletning på min datter – ja, så er det her altså store sager…..Og smadder nemt – halleluja! Man åbner bare Oreo kiksen, klipper lakridssnøren ud, sætter den ind og lukker kiksen – og de små øjne af M&M´s har jeg sat fast med en lille diskret klat syltetøj.

Helt ærligt, så ville jeg gerne have haft bedre tid til at gøre lidt mere ud af det. Jeg havde f.eks store ideer til børnenes drinks med orange stribede retro-sugerør, isterninger med legetøjs edderkopper og små paraply-græskar på glaskanten med sukkerkant indfarvet i appelsin – men ak. Jeg havde slet ikke tid at føre det ud i livet. Det må så blive næste gang 😉 Her sidder Paven klar ca. 20 min inden gæsterne skulle komme. Hun var MEGET utålmodig:

P1340817P1340811P1340799P1340774

Paptallerkner er herfra // Spøgelsesflag er fra Tiger // pynt og Halloween kostume er fra Fætter BR // den prikkede voksdug er gammel og dengang købt her  

***       

4 kommentarer

 • Din oppyntning ser ret så fin ud (jeg kan godt lide at pynte op, men hader at pille det ned igen – så pynt findes kun hvis det kan være permanent nips).
  Hvor må det have været hårdt for Paven at vente på gæsterne kom.
  😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak skal du have. Jeg synes egentlig også det endte fint trods sparsom tid. Men pointen skulle også netop være, at det skulle være NEMT:) Og ja, min lille trold havde meget svært ved at vente, haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det flot og kreativt fundet på 🙂
  Mangler du et fotoshoot til du og familien, så se forbi min blog, der er 10 gavekort på højkant.
  Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Mange tak skal du have.
   Det tjekker jeg da lige ud 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HALLOWEEN FEST, BORDPYNT OG EN NY TRADITION?