FREDAGSLINKS #6

LØST OG FAST I DET LILLE HJEM

camelcoat-cap-jumpsuit2

Jeg løber stærkt for tiden. Heldigvis af en masse gode årsager, men er alligevel ret forpustet. Først og fremmest er det jo snart jul. Og den slags kræver alt mulig forberedelse. Dernæst drysser der gode opgaver ind i den lille biks, jeg har fået den tvivlsomme ære af at være alenemor for en stund – og jeg drager sørme til New York i næste uge! Wuuhuu. Jeg vandt sgu Netflix konkurrencen og skal på pressetur til NY og se premiere på Marco Polo. Hvor vildt er det lige. Tak for jeres krydsede fingre, de hjalp! Jeg glæder mig så meget, især til at opleve New York i julestemning. Det bliver MAGELØST. Jeg forsøger at få lukket en masse ting inden, så jeg kan nyde den korte tid, jeg har der. Og hvis I skulle ligge inde med gode tips til, hvad man bare SKAL se, når man kun har 4 dage, så del dem endelig! Jeg har allerede set alle turistattraktionerne. Især gode mad oplevelser vil jeg modtage med KYShånd.

Faktisk lavede jeg engang et alletiders indlæg om vores ret så lækre NY-tur her på bloggen, dengang jeg ikke var nogens mor endnu. Men indlægget gik desværre tabt, da vi året efter skulle migrere alle blogs til PP platformen, som vi dengang skabte. Ævs. Så nu må jeg søge i andre arkiver 😉

Billederne her har sådan set ikke en fis med noget at gøre. Andet end at min højt elskede camel-coat, som jeg købte sidste vinter, helt klart skal med på eventyr i det store æble!

camelcoat-cap-jumpsuit0

21 kommentarer

 • Og at du er i fuld firspring på det første billede 🙂

  Ha’ en rigtig god tur til NY, og sejren var helt fortjent – shit, det var et skægt indlæg, du (I?) fik skrevet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Du må gå her http://www.purethaishophouse.com/, men forvent kø og minimal siddeplads. SUKHOTHAI PORK NOODLES SOU kunne jeg spise morgen, middag og aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tusinde tak for tippet, vi noterer det i vores lille black book 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Heimburger

  Stort tillykke, hvor er det fedt, at du vandt! Og i øvrigt fuldt fortjent – jeg tænkte straks, jeg så dit indlæg, at dét der, det fortjener dælme at vinde :-). Rigtig go´ tur, søde Louise.
  Kram og knus, ikke mindst fra Regitze til miss cutie E. Hun følger løbende med og fylder stuen med ihh og åhh galore, når hun ser billeder af hende her på bloggen ;-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tusinde tak søde Marie. Hvor er det da skønt og dejligt at høre… Tænk at Regitze også følger med. <3 E vokser og vokser sig større og frækkere. Det er faktisk sjovt, du skriver netop i dag, for jeg er lige kommet ned fra putning, hvor hun lå med den knyttede pink snor fra Regitze. Den havde hun fundet i en legekasse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   HOV! Og ps: Mange varme knus tilbage til Regitze!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg har lagt cityguide/rejsedagbog på bloggen fra vores to ture derover. Især drømmer jeg stadig om cookies med havsalt og basilikum lemonade på cafeen The Smile. Eller bbq snasket fest i Brooklyn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Uhh….cookies med havsalt, siger du?….og basilikum lemonade…you´ve got me!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ups kan se, at jeg mangler at få indlæggene fra sidste sommer lagt ind under mine city guides – det får jeg lige opdateret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juhuuu for at du vandt!! Men hvad med din bedre halvdel som var så stor en del af indlægget – kommer han ikke med?! Selvom det selvfølgelig er lidt strengt overfor Paven hvis hendes forældre bare sådan drager afsted…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, egentlig var det jo tanken at min søde mand skulle med. Men da vi deltog, vidste vi ikke endnu hvornår NY turen var. Og han er jo i Tokyo nu, så han kunne simpelthen ikke overskue slet ikke at se den lille Pave og tage direkte videre til NY efter så mange dage væk i forvejen – hvilket jeg godt kan forstå. Og så slipper vi også for at skulle finde pasning. Paven har desuden hungret efter lidt ‘far-tid’, så jeg tror egentlig, det vil gøre alle godt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Du skal helt sikkert besøge Bills Burger samt the meatball shop. Ekspedienten i Saks’ louiboutin afdeling anbefalede endda Bills burger 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Hahaha, ej ja men så er der vist ingen tvivl dér 😉 Tak for tippet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan du ikke tage mig med? Jeg vil så gerne!
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hov forresten, hvis man er til funky og farverig indretning skal du tjekke Jonathan Adlers butik ud på 1097 Madison Ave.
  Og for den ultimative black & white cookie, så glem Magnolia, og tag det italienske bageri Roccos i stedet.

  https://roccos.nyc/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FREDAGSLINKS #6