FREDAGSLINKS #5

LUKSUS MORGEN

marmar7imagemarmar9image

Billederne her er fra en tidlig morgen for måske en lille uges tid siden, hvor Paven og jeg var på vej i børnehaven. Vores institution ligger lige ved siden af hvor vi bor, hvilket er noget af en daglig gave. Vi behøver ikke en gang stige på cyklen. Det føles som den vildeste hverdagsluksus, at vi bare kan slentre stille og rolig derover. Derfor bruger vi ofte også lidt tid på enten at lege i haven, hoppe i vandpytter, vifte med lyserøde indianer paraplyer, plukke blade, kigge på regnorme – eller i dette tilfælde en kombination af alt det ovenstående OG lidt inspektion af efterladt Halloween pynt.

Altså vi har også travle og hektiske morgener som alle andre børnefamilier, helt klart. Men fordi børnehaven ligger SÅ tæt på, så frigiver det faktisk tit lidt tid til at kombinere turen derover med lidt tilfældig leg på vejen. Jeg nyder det enormt meget. Det er så banalt og simpelt, men det kan betyder hele forskellen for resten af dagen, om vi får begyndt på ‘god fod’ og sagt farvel med overskud og smil.

I virkeligheden drejer det sig nok ikke om ret meget mere end måske 10-12 minutter. Hvor hun lige får lov at flå blade af træer og buske, grine over en fjollet ting hun ser, stikke fingeren ned i en vandpyt osv. Men jeg bilder mig ind, at det giver hende en følelse af, at vi ikke bare ‘skal hurtigt af med hende’. At det er en del af dagens program, at vi lige undersøger verden sammen på vej over til børnehaven. Det er langt fra alle dage, der sådan her ud. Men de er der. Og jeg føler mig ENORMT priviligeret, når de gør……

Er der btw nogen af jer med børn, der kender det her hue mærke: MP? Både jeg og Paven elsker hendes nye hue, som jeg købte til hende sammen med den ny Kaninus for nogle uger siden – men den er bare ret stor. Jeg kan faktisk passe/bruge den? Hun nægter at tage den af, men den falder jo ned i øjnene….er der også voksen størrelse? Kan jeg være kommet til at bytte rundt?

marmar8imagemarmar3imagemarmar10foto

Shorts: Zara // uldtrøje: MarMar // sko: Angulus // hue: MP

Indlægget kan indeholde affilliatelinks

***

2 kommentarer

  • Marlene K

    Nogle af Mps huer er også i voksenstr. Tænker den max skal hedde str 53 til din smukke pige 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FREDAGSLINKS #5