LUKSUS MORGEN

MIN VIRTUELLE INDKØBSKURV – ER JEG DEN ENESTE?

Skærmbillede 2014-11-10 kl. 13.37.17

1. Blonde pencil skirt Ganni // 2. Leofrakke Ganni // 3. Kroko shopper fra Mango // 4. Varm støvle fra Tommy Hilfiger // 5. Shopper fra By Malene Birger // 6. Quiltet leo jakke Baum und Pferdgarten // 7. Strik fra Dagmar // 8. Strik med glimmer Day Birger et Mikkelsen // 9. Grå kappe cardigan By Malene Birger // 10. Børnestøvlet Angulus

Hmnn. Ok, det her indlæg har ligget i min kladde et par dage. Og nu svømmer hele BD over med sponsorerede indlæg fra… Boozt. Ak ja. Til det kan jeg blot sige. Jeg er ikke sponsoreret. Faktisk bare regulær fan. Måske lidt bitter 😉 Og helt klart overset, host. Men anyway:

Er jeg den eneste, der ‘snyde-shopper’?? Please sig nej! Når shoppetrangen bliver for kraftig – og finanserne ikke er enige, så elsker jeg at sidde og finde favoritter og putte i indkøbskurven (ja, jeg er ussel og sær), markere dem med den lille hjerte funktion inde hos Boozt fx, og så husker den mine seneste markerede items, når jeg klikker ind igen. Det er både sådan lidt – hyggeligt? – og så giver det mig faktisk et ret udemærket overblik og samler både ønsker til mig og Paven, skide smart. Hvad er det, jeg/vi går og mangler? (eller tror, jeg/vi mangler). Hvad er også interessant ved næste besøg – og hvad virker pludselig helt skævt. Nogle gange lader jeg mig rive med af fjollede tendenser og underlige cravings. Og så er den her huske-funktion faktisk ret god. På den måde får jeg luget ud i mine mange akut-begejstringer. Jo, det er et validt begreb! 😀

Nogen gange er jeg tilmed så heldig, at tingene når at komme på udsalg. Som f.eks min fine quiltede Baum jakke. Og faktisk fik jeg også Angulus skoene til Paven på udsalg. Nu ser rabatten dog ud til at være væk? Jeg kunne også pludselig se, at skønt MB shopperen er super skøn, så udgør Mango tasken faktisk et rigtig godt alternativ til samme behov (ekstra net til alt mit lo….). Til en meget bedre pris, når man nu også har 19 andre ting i den virtuelle kurv. Jeg har faktisk også klikket endnu én af tingene hjem herfra. Kan I gætte hvilken?

 Skærmbillede 2014-11-10 kl. 14.40.57

1. Leo bluse Petit By Sofie Schnoor // 2. Leo bukser Petit By Sofie Schnoor // 3. Jeans Ralph Lauren // 4. Armbånd By Malene Birger // 5. Ankelstøvle Selected Femme // 6. Spids støvlet Selected Femme // 7. Uld cardigan Kids MarMar // 8. Nederdel MarMar // 9. Kjole fra Ganni // 10. Cardigan Kids fra Noa Noa Miniature 

Indlægget kan indeholde affilliatelinks

***

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LUKSUS MORGEN