SIG DET MED NETFLIX!

NEW FAVORITE: MAISON OLGA

maisonolga4fotomaisonolga2foto

For noget tid siden fik jeg en mail med invitation til at besøge agenturet Pang Dang, der ligger her på Østerbro hvor jeg bor. Jeg tager generelt ikke ret ofte rundt, hverken på bureauer, agenturer eller til events for den sags skyld, simpelthen fordi min tid desværre ikke helt er til det. Jeg gad ellers godt. Men jeg vil jo også gerne have lidt tid med familien, når alle de mange arbejds-bolde er landet i løbet af ugen. Anyway, fordi det ligger så tæt på og fordi de huser mange af mine favorit brands, b.la LaLa Berlin, Maison Martin Margiela, Jerome Dreyfuss og Costumenational svingede jeg fordi. Alle ovennævnte brands skuffede selvfølgelig ikke, men de er også åregamle favoritter hos mig, så havde heller ikke regnet med andet 😉

Men jeg faldt over dette helt ovenud skønne mærke, som jeg aldrig før har hørt om. Maison Olga er startet af to driftige kvinder (fransk + italiensk), der begge før har designet for hhv. Louis Vuitton og MiuMiu, Prada – så der er tale om nogle ret dygtige damer. Det må siges at afspejles i tøjet. Jeg er komplet forelsket i det. Materialer og mønstre var så lækre, styles og snit utroligt klædelige og meget anvendelige – det oser af overskud og coolness og blandingen af tydeligt håndværk og en ufornægtelig klar individualitet er spot on. Jakkerne var lidt bomber/ lidt boxy oversize, alle i smukke stoffer med tyk overfladestruktur eller strikkede/printede materialer, der gjorde luksusfølelsen, når man havde det på (ja, naturligvis prøvede jeg dem alle!) intakt.

Det forhandles, (så vidt jeg ved) endnu ikke her i DK, men mon ikke der netop snart rodes bod herpå? Det føler jeg mig ret overbevist om. I kan se og læse mere på deres eget site her – og så håber jeg virkelig, jeg får nallerne i den jakke, jeg har på her øverst. Jeg tænker på den flere gange om dagen! Pææææææææææn.

maisonolga3imagemaisonolga1image

4 kommentarer

 • Hvor er den jakke du har på, bare vildt smuk 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, jeg er også helt skudt i den. Og så synes jeg faktisk ikke en gang at billederne yder den nok retfærdighed. Den var endnu smukkere i virkeligheden! Virkelig smuk og i overlækker kvalitet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Wauw, hvor den jakke klæder dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SIG DET MED NETFLIX!