MIN VIRTUELLE INDKØBSKURV - ER JEG DEN ENESTE?

ØRNEN ER LANDET!

P1340604P1340622P1340648P1340673

Da vi skulle forberede borddækning til vores lille Halloween hygge fest for et par weekender siden, skulle vi, som jeg endte med at vise her, finde en masse fine blade at pynte op med. Og i den forbindelse tog Paven og jeg i skoven og samlede bunker af brændte farver i det medbragte net. Virkelig hyggeligt.

Hun var iført sin nye kappe fra H&M, som jeg skrev om her. Til at begynde med synes hun den var underlig. Men lige pludselig, efter et par dage, insisterede hun på at have den på – og resten af dagen løb hun rundt og legede ørn. Så cute. (Jeg tror faktisk, det skal være en ugle? Men da Paven er panisk angst for ugler, dont know why, gik jeg straks med på legen om ørnen). Hun nægtede at tage hætten ned og blev ovenud begejstret, da hun fandt en fjer. Overbevist om at det var én af hendes egne. Så nu har jeg 1. stk drilsk ørn, der gerne flyver omkring på Østerbro og flakser med de strikkede vinger, mens hun udstøder høje hyl. #ørnemor

P1340611P1340630P1340675P1340664

Jeans: H&M // kappe & sweatshirt: H&M All for Children // boots: Angulus 

***

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MIN VIRTUELLE INDKØBSKURV - ER JEG DEN ENESTE?