LØST OG FAST I DET LILLE HJEM

PANDORA SMYKKER TIL JUL

Julen nærmer sig med hastige skridt og ligesom alle andre sikkert, er vi derfor herhjemme i gang med at udfærdige ønskelister og forsøge at efterkomme resten af familiens. En gave ide, som altid er oplagt at ønske sig, er smykker. Selv er jeg stor fan af armbånd og små fine ringe, men nok især halskæder, armbånd og øreringe er gode og nemme gaver, fordi de passes af de fleste uanset størrelse.

Pandora har mange gode bud på netop dette – og til rimelige priser endda. I forbindelse med julehandlen kører de i øjeblikket en særlig julekampagne. Her kan man vælge et af de cool armbånd med en charm til 495 kr. – normalpris 670 kr. Man sparer altså 175 kr. Ideen med et lille vedhæng i form af et bogstav eller et tal, der har en symbolsk betydning, er ret god. Det er simpelt, men alligevel meget personligt.

Deres ESSENCE-kollektion er ret fin, synes jeg, fordi man her kan udtrykke sine eller modtageren af gavens indre værdier. Det ser i øvrigt også super fedt ud, hvis man sætter flere forskellige sammen. Der er virkelig mange charms at vælge mellem, så det er ret nemt at personliggøre sin gave. Man kan vælge alt lige fra et karaktertræk, der kendetegner personen, til f.eks en yndlingsfarve, et favoritmønster eller lignende. I kan se alle de forskellige muligheder her i deres julekatalog.  (Armbånd fra side 13).

Pandora 2014

Ud over at lave fine personlige smykker til nogle ret fair priser, har Pandora også den såkaldte PANDORA Club. Hvis man tilmelder sig her får man diverse eksklusive tilbud, kan deltage i konkurrencer osv. Og så giver det mulighed for at lave og dele egne personlige ønskelister. DET er da smart! Så bliver det ikke meget nemmere for dem, der skal ud og købe gaven. Pssst: De har desuden også landsdækkende bytteservice 😉

Kan I også godt lide at give og modtage smykker i gave? Hvis ja, så kan jeg afsløre, at der snarest kommer en rigtig god konkurrence her på bloggen, der indeholder netop dette! Stay tuned.

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LØST OG FAST I DET LILLE HJEM