MAKE IT WORK...

WHATEVER SUITS YOU!

P1340712P1340723P1340740

Billederne her er et par weekender gamle, men jeg ville gerne vise jer mit nye suit. Har længe længe ledt efter et gråt ét af slagsen, så da jeg faldt over dette i en yderst rimelig genbrugsbutik, måtte der naturligvis slåes til. Det var for øvrigt samme sted, jeg købte denne også.

Ironisk nok, ser jeg nu at dette indlæg på sin vis ligger ret fint efter mit forrige. Loui, der hopper rundt i en skov med ‘højt til loftet’ iført business suit – tilsat beskidte sneaks. Næsten symbolsk, ik? Haha….vi er lidt tilbage til noget af dét, mit forrige indlæg handlede om: At ville definere sine rammer selv. At sammensætte på kryds og tværs og ikke ville presses ned i faste kasser. At udligne sine egne modpoler og finde balance i et krydsfelt. Mange tak for jeres fine kommentarer i øvrigt!

Måske det simpelthen også er på et højere, mere abstrakt niveau end blot det modemæssige, at jeg elsker kombinationen af sneaks og suit? Uanset er det bare fint. Og jeg elsker at det cool sæt kostede mig det samme som en morgenmad fra Lagkagehuset – mens jeg føler mig enormt smart og vigtigt, når jeg har det på. Og så passede det bare helt perfekt. Hvilket nærmest aldrig sker for mig med to-delte sæt. Jeg er altid for lille eller stor til den ene del 😉 Derfor er loven naturligvis også, at man SKAL slå til. Når det passer, så passer det af en årsag….

P1340697P1340714P1340736

Grey suit: Max Mara vintage // sneaks: Adidas Superstar // taske: Leowulff // Kashmirstrik: Uniqlo // jakke: Munthe 

***

   

2 kommentarer

 • Hvor er det fint! Mht. dit indlæg i går, som jeg vidst læste i nat da jeg ikke kunne sove, så kan jeg sagtens se hvorfor det har været svært at udgive, men når det så er sagt, er jeg ret glad for at du gjorde det! Det var virkelig inspirerende at læse, og det satte nogle tanker i gang hos mig, som jeg ikke helt kan sætte ord på, men som jeg er glad for. TAK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak søde Laura. Både for det ene – og det andet ros. Er rigtig glad for at det faktisk gav mening at læse. Jeg frygtede sådan, at jeg havde gået med det oppe i hovedet så længe, at det var holdt op med at give mening for andre end mig selv… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MAKE IT WORK...