NEW YORK NEW YORK

3 FAVORITTER LIGE NU

TGTBBfoto

De af jer der følger med på Instagram, har måske set at min kære mand havde en fin gave med til mig, da han kom hjem fra Japan. Jeg elsker min nye pung – og tænker også, at jeg fremadrettet kan bruge den som clutch også. Flere havde sagt, at Commes des Garcons var fordelagtigt at købe netop dér, så den særdeles vigtige info gav jeg naturligvis videre til manden. Serviceminded som jeg er.

To andre favoritter lige nu er f.eks mine nye handsker fra Glitter, som har det hersens smarte ‘touch-system’, der gør, at man kan tjekke blog, Instagram, Face, mail og andre livsnødvendigheder på farten – UDEN at tage handskerne af og fryse fingrene i stykker. Juhuu. Jeg elsker det. Jeg er jo sådan et cykel-monster, der cykler året rundt.

Og så mine højtelskede Toogoodtobebasic tørklæder. Jeg kan ikke anbefale dem nok!! Kvaliteten er fuldstændig på højde med de nok så hypede Acne, de er præcis lige så pæne – og meget mere rimelige i pris. Mit grå tørklæde har jeg haft to sæsoner nu og det hverken fnuldrer eller er trist at se på. Derimod er det ultra blødt. Og ultra varmt. Jeg skal helt afgjort have flere. Man kan jo købe 4 for samme pris som et Acne. Og så er man da dækket ind farvemæssigt 😉

…….Hvis nu du også godt kunne bruge sådan nogle lune, lækre sager. Så ville jeg ærlig talt skynde mig videre over til Miss Jeanett – lige NU. Og så siger jeg ikke mere……..(hinthint)

6 kommentarer

 • Jeg er simpelthen også SÅ glad for mit TGTBB-tørklæde, som jeg fik til fødselsdag sidste år! Det er så meget varmere og blødere end alle andre tørklæder jeg har haft igennem tiden. Og det samme med deres hue!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  4 for samme pris som Acnes??? Så køber du altså TGTBB’s tørklæder en del billigere end mig 😉 For jeg kan altså “kun” få 2,5, øv! Alt det andet er jeg til gengæld enig i – Jeg har to fra Acne (Købt dengang de kostede 800) og ét fra TGTBB og kvaliteten minder virkelig meget om hinanden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, ja ok, så måske ikke helt fire 😉 Men you get the point right? 😉 De er bare verdens bedste

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, pæne ting og sød mand, du har dig der 🙂 Er handskerne mon læder? De lyder geniale til frosne fingre, der ikke kan lade iPhonen være, selvom det fryser udenfor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Nej, det tror jeg desværre ikke, de er :/ Ikke, når jeg ser prisen…men jeg har indtil nu fint kunne bruge dem. Skal dog nok have mig et par rigtig varme luffer, til når frosten rigtig kommer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NEW YORK NEW YORK