SHOULD I?

BLINDED BY THE LIGHT

nyfotoP1350241

Godmorgen. Zzzzzz…….Vel hjemvendt fra New York, lettere groggy og en tand mere træt end forudset, sidder jeg her og bladrer billeder igennem. Jeg tænker lige at give lidt luft – nu hvor jeg jo faktisk også postede NY billeder undervejs. Men jeg håber, I er klar på bare en smule mere New York om et par dage, for jeg har nogle fine ting, jeg gerne vil dele med jer.

Vi har haft den bedste tur, man kan ønske. Den sidste nat overnattede vi i en privat lejlighed på 31. etage midt på Manhattan med Central Park som nabo og dette syn som udsigt. Wow! Vi fik den smukkeste solopgang og selve viewet var så vildt, at det faktisk ikke helt kan gengives på fotos. Det øverste billede er taget med min mobil på panorama funktionen og måske i virkeligheden dét, der gengiver det bedst? Det føltes enormt priviligeret at kunne afslutte en fantastisk tur på denne måde. Da vi ankom sent om aftenen var det samme udsigt, som ramte os, ja nærmest paralyserede os – men bare i et dundrende nattemørke oplyst af tusinde glinsende lys kegler, der hoppede i horisonten som små satelitter i kredsløb om sig selv. Det var helt fantastisk. Der kan man i sandhed tale om A room with a view! 

P1350253

HUSK I ØVRIGT DAGENS KALENDERLÅGE. Den åbnes ovre hos søde Pernille og dagens præmie er jeg overordentligt misundelig på. Den havde ikke være så nødvendig i New York, men her i København er det jo nærmest det største must have foruden hvide sneaks og selvironi, hvis man påtænker at overleve i byens jungle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SHOULD I?