DASEDAG I DYNER....OG EN LILLE TEASER

COLORBLOCKING & PARTY PURSE

P1350432P1350411P1350420

Et par faktisk ret dugfriske billeder fra årets første julefest i går. Vi fejrede jul sammen med mine forældre, da vi dette år skal være hos min mands familie juleaften. I dén anledning havde jeg behov for at give en ellers grå og relativt leverpostejs-farvet dag en ordentlig vitaminindsprøjtning. Derfor gik jeg all in på det totale miks af knaldfarver, glimmer, guld, tyk strik, tynd silke, metallic box clutch og perler. Måske en lidt sær blanding? Jeg har faktisk haft sættet på en del gange nu, men det er aldrig nået her til bloggen før.

Jeg ved ikke, hvorfor jeg så godt kan lide det. Bukserne giver mig ret beset verdens største mås. Host. (for ja, det er da bukserne! Det er klart, det har INTET med alt den julesul at gøre, jeg for tiden fortærer) #stramop #dovnedyr

Anyway. Jeg bilder mig ind, at det er lidt Marni agtigt…jeg føler mig fin og festlig – og afslappet på samme tid. Sættet ‘opstod’ ret tilfældigt, må man sige. På et lagersalg sidste vinter i et desperat forsøg på at tidsoptimere afprøvnings-sceancen med langt over 30 udvalgte items (det var et VIRKELIG godt lagersalg!), besluttede jeg at prøve en helt masse ting samtidig. Vupti. Pludselig stod jeg i dette. Og blikket gik ubevidst fra zoom funktion til vidvinkel. Og med ét kunne jeg slet ikke se tingene hver for sig. De hørte sammen. Uden at gøre det…..the rest is history 😉

Og sådan kan det altså gå til, at man er klædt på i silke pyjamasbukser, koboltblå pumps og ulden bamsestrik med guldglimmer ærmer. Crazy Lady.

Husk dagens kalenderlåge btw. Den åbnes hos Filterfaderen HER og er nok især interessant, hvis man har børn 😉

P1350433P1350415P1350422

Bukser, trøje og sko: By Malene Birger // Clutch: Glitter 

***

7 kommentarer

 • Maiken

  Det holder! Må jeg spørge hvorfor en blush du bruger?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Andreasen

  Det er godt nok nogle blå sko, du har der 😉 Anyway, glædelig jul herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Andreasen

  Det er godt nok nogle blå sko, du har der 😉 Anyway, glædelig jul herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, de er blå 😉 Glædelig jul til dig også.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lise

  Ville klart tage en tur til London, alt for længe siden vi har været der. krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Hej Lise, du har kommenteret på det forkerte indlæg 🙂 Husk at læg kommentar på det rigtige, ellers er du ikke med i konkurrencen 😉 Rigtig god jul!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DASEDAG I DYNER....OG EN LILLE TEASER