SERVICEMEDDELELSE FRA FLADMAST

DASEDAG I DYNER….OG EN LILLE TEASER

Reklame. dynerfoto

Dagen i dag har stået på totalt afslapning. Vi er alle tre lidt ramt. Ikke sådan rigtig syge – men heller ikke helt raske….ret ubeslutsomt immunforsvar, vi har os åbenbart. Vi trængte til en off-day. Vi har sovet elendigt hele ugen, skulle lukke en masse arbejde og været til diverse jule tamtam. Og det bider os lidt bagi nu. Karma is a bitch. Derfor har vi stort set ikke været ude af nattøjet nogen af os. Vi har bare ligget i sofaen og set julefilm og spist C-vitaminer og drukket te, flettet fingre og tømt chokoladekalenderen 😉 Okay, jeg har også fået pakket julegaver ind, jeg har købt ind til at vi kan lave konfekt – og fået vasket uanede mængder snavset tøj fra legepladsen. Så nu er vi langsomt ved at være der……I morgen skal vi holde jul første gang. Med min familie. Så er vi ved mandens selve d. 24. Vi plejer at skiftes.

Jeg kan, som jeg så tarveligt har teaset om før, i morgen lukke op for en helt crazy fed præmie. Og jeg glæder mig meget til at dele den med jer. Men jeg har bemærket, at flere af jer kommenterer flere gange, hvis ikke kommentaren vises med det samme. Og det gør den sjældent – for jeg skal nemlig godkende alle. Ja, det er lidt træls. Men sådan er det altså. Og jeg skal nok godkende alle 😉 Men eftersom jeg skal holde jul i morgen, så kommer jeg nok ikke til at tjekke så hyppigt ind, som ellers.

Jeg ville dog ikke undlade at deltage af den grund, hvis jeg var jer 😉

I dag kan I smutte ind forbi MissJeanett og vinde skønne sager fra bObles!

Med en Chromecast kan du slappe ekstra af og se det, du ønsker.

 

5 kommentarer

 • Det ser nu også meget hyggeligt ud med sådan en off-dag. Jeg glæder mig til at komme et par dage væk fra vores lejlighed, så jeg med god samvittighed kan tage flere af sådan nogle dage i træk mellem jul og nytår 😀

  God bedring til jer <3 Og god jul selvfølgelig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   I lige måde søde Signe! 🙂 Ja, en gang imellem er det bare sådanne dage, der er det eneste rigtige 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes der er så meget sygdom i omløb for tiden! Her er den 4 årige gået nogenlunde fri, mens resten af familien var været ramt på skift! Fantastisk julekalender i har jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, jeg synes efterhånden også alle er mere eller mindre ramt? Det er desværre heller ikke første jul, det sker for os :/ Jeg krydser fingre for, I kommer hurtigt på højkant! Og mange tak for rosen, jeg synes også, det har været (er) en rigtig fin kalender med nogle super gode præmier. I hvert fald præmier, jeg rigtig godt selv gad at vinde 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla S

  Hold op, jeg synes jo også at I har det der heftige arbejdsliv ind imellem, det fede børneliv, rejseliv, hverdagsliv, total karriere ditto. Rumsterer rundt med blog, mode og vil det hele, så nogle gange må man unde sig de der dage med nattøj og kommen til sig selv. Egentlig ikke så underligt, at ens immunforsvar melder lidt pas ind imellem. God bedring og pusterum

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SERVICEMEDDELELSE FRA FLADMAST