WINTER WONDERLAND

DE 10 MEST LÆSTE INDLÆG I 2014

balancen-mellem-boern-og-arbejde-arbejdet-med-balancen0

Det er altid sjovt at kigge tilbage i arkiverne her på bloggen og se, hvad der i løbet af året har været de mest læste indlæg. I plejer at være glade for rejser – lucky me – for det er jeg jo også 😉 Det er blevet til i alt 7 rejser i år (not bad!) og jeg laver nok et særskilt indlæg herom, det giver bedre mening. Der er ét rejseindlæg, der også denne gang har nået listen over de mest læste og det er Paris med børn, som jeg skrev om her, herunder vores toplækre private lejlighed, som vi lejede i stedet for et hotel.

De to mest læste indlæg i 2014 er dog begge om andet end rejser. At dømme ud fra dem, så er I åbenbart ret mange derude, som også ligesom mig, døjer med den hersens fordømte work-life balance? 😉 Både mit indlæg her om balancen med arbejdet og vice versa og mit indlæg om at få det til at fungere på ens egen måde Make it Work her, der for mit vedkommende også handlede om at gøre det, som jeg elsker til mit arbejde – har været årets absolutte topscorer. Faktisk er sidstnævnte indlæg mere læst/besøgt end mine populære konkurrencer, der ellers ofte (af naturlige årsager) rangerer højt.

Jeg var SÅ tæt på ikke at udgive netop dét indlæg. Uden at kunne forklare hvorfor, så føles det som et af mine allermest personlige indlæg. Det handler jo ret beset bare om mit arbejde. Men noget kunne tyde på, at der VAR mere i det end som så. Og den slags kan I selvfølgelig mærke/se, I er så satans kloge. Sådan er det jo. Jeg burde vide det by now….

bo-privat-centralt-og-autentisk-paris0bo-privat-centralt-og-autentisk-paris5

Desuden kan I vist også godt lide børn? 😉 Pavens prædikener er stadig meget populære herinde (men tæller ikke med på listen her) og jeg har som sådan ikke lagt dem på hylden, men der sker nogen gange dét med sådan et koncept, at det til sidst spænder lidt ben for sig selv. Fordi jeg føler, jeg SKAL være sjov, når jeg laver dem nu…jeg skal lære at have rystet mine egne forventninger af og bare lade dem ’leve’ og skrives som de selv vil – så og sige. Og jeg håber og tror da også, der kommer flere.

Men grundlæggende har de alligevel noget til fælles med de to børnerelaterede indlæg, der kommer ind på listen som årets 4. og 5. mest læste indlæg. Nemlig at de på den ene side fremstiller livet med børn selvironisk og med en vis grad af sort humor, samtidig med at de italesætter en bestemt periode/fase/tilstand, som nok hos de fleste med børn er meget genkendelig. Mit indlæg Undskyld for fanden! Og Vores Kvindekamp er på hver deres måde begge sådanne indlæg. De er desuden begge opstået meget spontant, har ikke taget ret lang tid at skrive og jeg vidste ikke dagen inden, de blev udgivet, at de skulle laves. Altså – de er præcis lige som umiddelbare og uplanlagte, som hverdagen med små børn er.

elle-style-award-2014-outfit1elle-style-award-hair-makeup2Ovenstående indlæg indeholder også begge humor. Og det lille glimt i øjet, behovet for i en kort stund lige at punktere sig selv en smule, den kan I åbenbart også godt lide. For både dette indlæg og det her indlæg falder under dén kategori. Blogstadier, kloge læsere, primadonnaer og J.Lo – jeg burde havde vidst, at den slags trækker kliks 😉 haha….

På listens 8., 9. og 10. plads ligger henholdsvis et indlæg om fake eyelashes, om at rejse med små børn og om mit hår til Elle Style Awards. Lidt blandede bolcher om man vil. Så ja, den rare konklusion på alt dette er, at I heldigvis ser ud til at kunne lide det samme indhold som jeg: Børn, familieliv, tanker, rejser, ord og selvironi. Krydret med flot hår og lidt fashion. Er der nogle indlæg, I er overraskede over på listen her? Og hvilket husker I selv som det bedste?

Jeg har også lavet en lille kort liste over mine egne favorit indlæg i år. Nu jeg alligevel sad og gennemgik statistik og historik. Og de er faktisk ikke helt ens med jeres. Om end der naturligvis også er nogle af disse iblandt. Men den tager vi i et andet indlæg 😉

Det bliver spændende at se, hvad 2015 mon skal byde på? Er der noget I savner mere af?

2 kommentarer

 • Jeg har lge læst dit Make it work indlæg, og det er virkelig meget inspirerende.

  Jeg har selv været meget længe om at få børn, bla fordi jeg kunne se, at den der work-life balance var meget svær. Oftest noget med at kollegaer der var mødre lignede nogle, der lige var stået ud af sengen men som til gengæld var helt hvide i hovederne af stress over det de skulle nå, inden de skulle styrte ud af døren på kontoret.

  Jeg er lige nu på barsel men er meget spændt på, hvordan det hele skal gå, når jeg skal tilbage til arbejdet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Hej Cecilie. Mange tak. Ja, jeg ved lige hvad du mener 😉 Både fordi, jeg selv iagttog samme scenarie, før jeg fik børn. Og fordi jeg pludselig – et stykke hen ad vejen, opdagende at det nu VAR mig, efter hun var ankommet :/ Det ER svært. Og der er jo ikke rigtig nogen gylden middelvej, så var vi jo nok flere, der for længst var gået af den 🙂 Men det løser sig. Heldigvis. Fordi det skal. Og fordi man jo også lærer så enormt meget af det selv. Jeg gjorde i hvert fald. Nu ved jeg jo ikke, hvilket type job, du skal tilbage i, men hvis der er bare et minimum af forståelse for begrebet ‘familie’, ‘forældrerolle’ mm, så plejer det at gå fint, kan jeg se på min omgangskreds 🙂 Hvis der ikke er det, så skal man i gang med at lave en reel prioriteringsliste selv. Det er aldrig nemt. For vi vil jo pr. definition helst det hele. Men det er til gengæld enormt udbytterigt, når man har gjort det! 🙂

   Rigtig god barsel – NYD det!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WINTER WONDERLAND