PANDORA SMYKKER TIL JUL

EMPIRE STATE OF MIND

P1050068P1050002P1050203P1050420

Lidt mere New York stemning…..I skal da ikke snydes. Jeg satser på, at vi skal have snasket morgenmad på en kitschet diner, masser af chai latte, shoppe lidt og rigtig gerne en tur i Central Park og måske på museum. Hvis vi også kan finde et cool gallery, ligesom det her, vil det være helt skønt. Dertil har vi yderligere en bekendt, som bor her, som forhåbentlig skal vise os skønne Williamsburg. Og hvis der skulle blive tid til en tur over Highline Park igen gør det skam heller ikke noget.

Jeg tror mest af alt, det handler om at suge byen til sig. Lydene, duften – det hele. Som det ses her, var det tidligt forår, da jeg var i NY sidst i 2011. Men nu får vi lov at opleve byen i total julestemning og jeg har i sinde at lade mig rive med all the way – lalleglad omfavne alle de blinkende gran-grene, dansende julemænd og dinglende julehjerter, der kommer min vej 😉 Lade byens lys blænde og den kroniske summen agere bagtæppe for min getaway.

Som Alicia Keys synger: “Even if it ain’t all what it seems, I got a pocketful of dreams”…det er så meget New York. Lights will inspire you. Det ER på mange måder en state of mind.

HUSK i øvrigt:
At i dagens julekalenderlåge er der lækre præmier ovre hos seje og filterfri Mikkel. Go go go….!!!

P1050130P1050271P1050413

En ung, bleg og meget langhåret Loui……

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PANDORA SMYKKER TIL JUL