GODT GAVETIP TIL KNAP 4-ÅRIG PIGE

GENIALE GAVER FRA IKEA

ikeaveninde

1. Plaid 99,- her // 2. Plakat 399,- her // 3. Quiltet sengetæppe 199,- her // 4. Fyrfadsstager 8,- her // 5.  Mintfarvet gryde 149,- her // 6. Mint viskestykker 19,- her // 7. Salatsæt 79,- her // 8. Varme futter her 

Da Ikea for noget tid siden spurgte om jeg ville kigge deres sortiment igennem og lave en ønskeliste, tænkte jeg mest opgaven som sjov, fordi vi altid (ligesom alle andre fornemmer jeg?) kommer hjem med 117 andre ting, end det vi kom efter, når vi har været i Ikea, haha. Men nu hvor jeg har siddet og lavet ønskelister, må jeg altså sige: Det er sgu et ret genialt sted at kigge efter gaver, dels fordi sortimentet er så bredt, dels – og vigtigst – på grund af priserne! Det er jo ultra billigt.

Jeg havde faktisk svært ved at begrænse mig. Jeg har derfor forsøgt at gøre det lidt mere overskueligt ved at dele det op i 3 kategorier. Gryden og viskestykker kan måske virke lidt sært at give i en veninde gave? Men jeg er pjattet med den gryde – hvor cute er den ik?! Og hvis man nu sammen med dette, gav en middag tilberedt til veninden i hendes køkken over en god lang snak, så var det da egentlig en ret god gave, ik? 😉

ikeavoksen

1. Rundt spejl 499,- her // 2. Små lysestager 79,- her // 3. Whiskeyglas 12,- her //4. Rødvinsglas 12,- her // 5. Skærebræt 119,- her // 6. Kabelstyringsboks 79,- her // 7. Retro lænestol 1199,- her // 8. Billederammer 45,- her // 9. Salatsæt 79,- her // 10. Kokkekniv 89,- her

Gaveønsker til mor og far er aldrig helt nemme. Men gode ting til boligen går man ikke helt galt i byen med og både whiskeyglas, kokkekniv og stol kunne vi godt bruge herhjemme. Okay, armen på ryggen: vi mangler på ingen måde stole. Men den er jo SÅ pæn! Sidste år havde vi fået taget fine billeder af Paven, så der købte vi rammer i Ikea med passepartout og gav dem til begge hold bedsteforældre. Det var et hit! Det samme var rødvinsglas en masse, som vi også før har givet i gave.

ikeaborn

1. Klar lampe 229,- her // 2. Dukkeseng 119,- her // 3. Opbevaringskiste her 449,-  // 4. Gulvtæppe 1299,- her // 5. Gyngestol 269,- her // 6. Lille tæppe 199,- her 

Vi går og overvejer lidt seriøs omrokering herhjemme. Vi overvejer faktisk decideret at droppe salg af lejlighed – og i stedet bygge om. Vi elsker vores hjem! Men Paven har brug for et værelse. Lige nu sover vi i samme (ret store, men alligevel) værelse. Her kunne smukke tæpper være med til at definere overgangen fra voksen til børne afdeling. Det gule er super smukt, men også lidt dyrt. Det sort/hvide er mere budgetvenligt og jeg tror, Paven ville synes det var ret sjovt at lege på.

Dukkesengen pønser jeg faktisk på at købe ASAP. Vi vil nemlig gerne øve mere med hende, at sove i egen seng HELE natten, hvilket ikke er lykkedes ret godt hidtil. Måske hvis den nye yndlingsdukke Elsa (fra FROST.red) fik sin helt egen seng ved siden af, det ville hjælpe?? (Please sig ja!!) Og lampen er bare superfin, fordi man kan ‘customize’ og putte alt sit favorit legetøj derned. Ret fin ide.

Indlægget er lavet i samarbejde med Ikea, men ord og holdninger er helt mine egne. Tak for muligheden. 

 

2 kommentarer

 • Nu ikke for at putte malurt i bægeret, men har købt den gryde (og kasserolleudgaven også) og beklager, men de er virkeligt ringe. Soder, brænder på, kan ikke tåle at blive for varm og på den lille slår bunden ud og ind på kogepladen. Siger det bare lige, for synes nemlig også, den var sååå fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Æv, bæv, nu var den lige så fin og mint farvet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GODT GAVETIP TIL KNAP 4-ÅRIG PIGE