EMPIRE STATE OF MIND

HEAR IT FOR NEW YORK

P1050052P1050314P1050395

Jeg skal nok stoppe for nu med New York. Men det var bare så oplagt, når nu jeg alligevel skulle forproducere og havde en del fine billeder liggende, der aldrig før har fundet vej her til bloggen. På billederne her er der forårsgrønt og lunt i vejret. Sådan oplevede jeg New York tilbage i 2011.

Denne gang er det omringet af julepynt, vinterkulde og masse af stemning. Jeg glæder mig til at fortælle jer mere, når jeg er hjemme igen. Der er noget særligt over denne by. Det er næsten kliche at sige det. Men nogle klicher er jo blevet netop dét af en årsag. De er sande. Måske lidt fortærskede. Men ikke desto mindre sande. Der er så mange andre snørklede måder, det kunne siges på. Men hvorfor egentlig? Det er måske lidt slidt og endda i risiko for at prelle af….men jeg tager gerne chancen. Der ER noget særligt ved NY. Basta.

HUSK – dagens kalenderlåge i den julekalender, jeg laver sammen med 5 andre skønne og dygtige bloggere, skal i dag åbnes ovre hos Miss Jeanett. Det kan godt betale sig at smutte derover og kigge…..

P1050364

Ja, og hvad så?? Naturligvis skulle jeg da hen og sidde på Carries trappe 😉

4 kommentarer

 • Jeg har intet imod hvis du forstætter lidt endnu med at drysse NYC-stemning på bloggen. Slet ikke hvis du også skulle have nogle jule-NYC-billeder når du kommer hjem. Jeg pakker altså snart tasken og tager afsted igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, godt så 🙂 Jeg er nok heller ikke heeeeelt færdig endnu 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Var der ikke en gang kø ved Carries trappe? 🙂

  Ser så dejligt ud i NYC – må snart opleve det selv.

  Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, næ det var der ikke dengang. Men det var også meget sent om aftenen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EMPIRE STATE OF MIND