GENIALE GAVER FRA IKEA

JULEKALENDER 2014

10258169_10152755279265845_211656364412852616_n

Det er sørme, det er sandt – december! Juhu, så er december i gang – og det samme er årets julekalender, som jeg endnu en gang har valgt at skyde i gang med 5 andre top dygtige bloggere. Denne gang er det i tæt samspil med Pernille fra Børnetøjsindkøberen, Miss Jeanett og Far uden Filter. Rikke fra The Insider og Trine fra Lortemor. Alle seks vil vi give jer muligheden for virkelig fantastiske præmier hver dag igennem julen. Jeg går stærkt ud fra, at I allerede kender dem? Hvis ikke, må jeg altså sige: Tjek dem ud! De er alle sammen voldsomt dygtige til det, de gør.

Jeg glæder mig så meget til at forkæle jer – tør godt love, at det er nogle seriøst i orden præmier, der er på spil i år! Jeg er SÅ misundelig!! Men ud over at det er enormt hyggeligt, at lave julekalender, så er det en oplagt måde at få sagt tak til alle jer derude. Uden jer, så var alt det her blog jo altså slet ikke det samme. Og det ved både jeg – og mine 5 med-bloggere heldigvis godt. Derfor har vi samlet 24 NICE kalender præmier ind til jer. Og hver dag vil I kunne deltage i en konkurrence hos én af os.

Jeg håber I vil tage godt imod den – jeg synes virkelig, der er vilde julegaver med i år! Der er både noget til børn og voksne, til dem der kan lide mode, dem der går op i bolig, dem der elsker at rejse (!!), dem der kan lide kage (!) og dem der kan lide at cykle… Jojo 😉

Søde Pernille åbner ballet i dag – så hvis du ikke allerede har været der, så smut lige fluks en tur forbi hendes fine blog og deltag! 

Rigtig god jul!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GENIALE GAVER FRA IKEA