GENIALE GAVER FRA IKEA

NEW YORK NEW YORK

P1030914P1030933P1030941P1050054

I dette sekund er jeg på vej mod New York.

Jeg var så heldig at vinde Netflix konkurrencen og skal nu over og se Marco Polo premieren. Sidst jeg var i NY var i 2011. To måneder før jeg startede bloggen her. Og godt fire måneder inden, jeg fandt ud af at jeg havde et barn i maven og skulle være nogens mor – kort sagt et andet liv, et andet univers 😉 Jeg glæder mig naturligvis rigtig meget og selvom vi ikke har megen tid der, er det helt sikkert godt nok til mig. Skønt at få lov at slutte året med sådan en tur.

Jeg lavede faktisk en gang en indlæg om vores NY tur og med en masse tips, men det gik tabt, desværre, da min blog året efter skulle flyttes. Jeg kan jo så benytte lejligheden til at dele lidt af vores billeder nu. Vi havde den mest fantastiske tur. Det var tidlig forår og følelsen af frihed var abnorm. Jeg var lige blevet færdiguddannet og verden lå for vores fødder. Denne gang tager manden dog ikke med, han bliver hjemme og passer barn. Og så har jeg haft mulighed for at kombinere turen med en veninde. Jeg aner ikke, hvordan min adgang til net bliver, så jeg har besluttet at skabe lidt New York stemning her på bloggen i løbet af ugen på forhånd 😉

Jeg håber, jeg kan opdatere lidt undervejs – tjek Instagram, hvor der nok kommer mest aktivitet. Og i mellemtiden så HUSK LIGE DEN SEJE JULEKALENDER. I dag er det Trine aka Lortemor, der udlodder gode ting. Ting, jeg ærlig talt godt selv gad at vinde!! Læs mere her. 

P1030995P1050084P1050103P1030964

Vi skulle naturligvis forbi Magnolia dengang – og se lige, kassen kigger tilbage! Creepy…..

4 kommentarer

  • Åh, hvor jeg savner NYC når jeg ser på de her billeder! Jeg håber I får en god tur. Gad selv ret godt opleve NYC til juletid. Det må være så fint!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid

    Rigtig god tur

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GENIALE GAVER FRA IKEA