OUTFITS 2014 #PART 1

OLYMPIA LE- TAN BOOK CLUTCH

book1imagebook3imagebook4image

Fashionabel littaraturnørd? Så vil du helt sikkert elske dette:

Da jeg var i New York, var jeg naturligvis et besøg forbi den fine Bookmarc Store i Greenwich Village. Jeg elsker den! Ud over at have enormt meget billigt Marc Jacobs tilbehør som computer og telefon sleeves og andet hyggeligt lir, så er der altid et utal af smukke og anderledes kunstbøger.

Her faldt jeg over en fantastisk håndlavet clutch, som jeg ikke før kendte til. Olympia Le-Tan har nemlig lavet en lille geni-streg. Små fine håndsyede håndtasker, der ligner og har fået omslag som store litterære klassikere. Som den litteraturnørd jeg jo også er og med min baggrund som cand.mag i Litteraturvidenskab, er det nu lidt sjovt at se litteratur forenet med mode på sådan en humoristisk vis.

De er så fint forarbejdet. Og med liberty stoffer indvendigt. De var også ret pricy. Fordi der kun er lavet få af hver, man får en nummereret udgave og fordi, de er håndlavet. Så jeg måtte lade dem stå. For nu. Men de spøger stadig. Hvor gad jeg dog godt kunne gå til modeuge her i januar med en håndbroderet udgave af The Old man and the Sea under armen 😉 Damen bag disken fortalte mig, at de alene forhandles dér og hos Opening Ceremony.  I hvert fald, hvis man især er til de ‘tunge’ litterære klassikere. For jeg har også fundet dem her. Så er vi blot ovre i mere barnlige og eventyrlige ‘udgaver’.

book2fotobook5image

Jeg elsker dem! Er de ikke herlige? Jeg har efterfølgende fundet ud af, at jeg vist ikke er alene om at finde dem underfundigt skønne. Kan se at ‘modefolket’ for længst har taget dem til sig:

c802137b266709d98a1132baa15e0a7a

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

OUTFITS 2014 #PART 1