WINTER WONDERLAND

OUTFITS 2014 #PART 1

outfitvinter1

Som vanligt kommer her en opsummering på outfit fronten anno 2014. Vi starter med vinter. Jeg har samlet vinter outfit fra 2014 og selvom man skal huske, at outfitbilleder langt fra er repræsentative for, hvad der egentlig hitter her hos mig, og hvad jeg har aller mest kær på garderobestangen, så kan de alligevel godt give en svag indikation. Sandheden er, at jeg oftest ender i den samme problematik hver år, når året rinder ud. Jeg har et par top favorit outfits – som har været brugt mange gange – og som jeg føler mig umanerlig læks i – men som aldrig når bloggen. Fordi logistik, barn, vind og vejr, tid, praktik og lyst ikke altid spiller sammen 😉 Og sådan har jeg for længst forenet mig med at det er. For på en eller anden mystisk måde er det faktisk også meget rart, en gang imellem, at jeg har ‘noget’, der bare er ‘mit’ og som ikke nødvendigvis skal deles. Hvis det giver mening?

Derudover kan der gå uger imellem mine outfit billeder. Nogle uger får jeg måske taget tre på én uge, dernæst kan der følge et ‘tørkeperiode’ på flere uger. Fordi jeg er ret afhængig af min fotograf. Der også skal have lov at sige nej 😉

outfitvinter2

Jeg kan i hvert fald se, hvis ikke jeg allerede vidste det (men det gør jeg), at min camel coat, der er købt vintage til en slik, var årets bedste køb. Den har jeg godt nok brugt meget. Og er slet, slet ikke færdig hermed. Jeg kan også se, at jeg ikke er helt så bange for farver, som jeg underligt nok selv går og tror. Kan godt lide de små farve-splash til et enkelt outfit. Jeg har brugt mine læderbukser, mine Leowulff tasker og mine sneaks vældig flittigt, kan jeg også konstatere.

Nedenstående outfits er mine egne favoritter. Fordi de er hverdags-cool og komfortable, uden at være kedelige:

vinter3

Har I nogle favoritter? Eller er der generelt et outfit, som I husker særlig godt fra året der gik?

***

4 kommentarer

 • Jeg ELSKER det sorte med de blå stiletter – det er SÅ flot!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak søde Sofie, det er også et af mine favoritter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea_CPH

  Som Sofie: Det sorte med blondenederdelen og de blå stiletter. SÅ fint 🙂
  Og outfit nummer tre med den olivengrønne brokade-agtige kimono.
  Godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Mange tak. Jeg er faktisk enig 😉 De er også blandt mine favoritter, har faktisk et helt indlæg til at ligge om min højtelskede brokade jakke, som ret utippet og uventet har vist sig at være et af årets absolutte top hit! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WINTER WONDERLAND