TRADITIONER, SMÅ JULEMUS & GOD JUL

RIGTIG GLÆDELIG JUL!

jul2014image

Og så stor er julenissen blevet i år. Når man sammenligner med billederne fra det forrige indlæg, er der sørme alligevel sket en del. Hold da op, jeg har en stor pige nu. Billedet er et par dage gammelt, da vi var oppe i holde jul med min familie. I dag tager vi til mandens. Sådan har det været de sidste mange år, vi plejer at skiftes. Vi skal desuden til en masse både julehygge og fødselsdag med mere i de følgende juledage, så måske her bliver lidt stille herinde. Men jeg tænker, at I også har travlt med at nyde julen 😉

I år havde min mor købt et juletræ i Pavens højde. Et stort hit, haha. Faktisk endte selve stjernen også med at blive pyntet, med både kugler og sølv lametta. Virkelig ømt….Her er hun gået i gang med at pynte træet. Hun har virkelig glædet sig meget til julen i år, det er så tydeligt, at der er sket et kæmpe ryk på hendes mentale forståelse heraf. Vi har talt utrolig meget om det og selve dagen i dag – Juleaften – hun kan simpelthen slet ikke vente. Hun er lige ved at gå ud af sit gode skind.

Jeg glæder mig af samme årsag også. Jeg ser i virkeligheden allermest frem til maden. Jeg har slet ikke fået noget som helst (!!) julemad i år. Overhovedet. Så jeg påregner svinske mængder brunede kartofler, gris med svær i lange baner og and med varm rødkål til jeg sprækker. Og naturligvis risalamande! Også gerne kold om morgenen d. 25. Jo, det elsker jeg! Åhh, hvor jeg dog glæder mig.

RIGTIG GLÆDELIG JUL DERUDE. UANSET HVOR OG HVORDAN I HOLDER DEN – OG MED HVEM, SÅ HÅBER JEG I FÅR ET PAR GODE OG SKØNNE DAGE SAMMEN.

Husk at smutte forbi skønne Rikke, der i dag udlodder ungdom på dåse.

4 kommentarer

 • og glædelig jul til dig og dine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig glædelig jul til du og familien 🙂
  Håber ikke du sprak helt med al julemaden.
  Dejligste datter du har og hende kan du vist være pavestolt af 🙂
  Jule hilsner fra Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Mange tak Maria. Hvor er du sød. Hende er jeg sørme også glad for og stolt af! Rigtig glædelig jul til dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TRADITIONER, SMÅ JULEMUS & GOD JUL