NEMME, GODE GAVER TIL SMÅ BØRN

SERVICEMEDDELELSE FRA FLADMAST

foto

Puhaaa. What a day…… én af de dage….Skulle bare lige. Kender I det? Bare lige klare et par gaver, bare lige hente lidt tøj til rens, et smut på apoteket, forbi Reden med noget tøj og make-up, ind forbi Cover og hente et gammel magasin, jeg skal bruge, aflevere lidt bøger på biblo og så lige ned på posthuset. Bare lige min bare. Arrgghh. København – julestress, det står  0 – 1. For filan hvor er der mange mennesker alle vegne, alenlange køer og uendeligt mange sure og stressede mennesker. Tilmed er Paven blev sløj, undertegnede selv snottet som bare pokker og jeg forudser en nat uden søvn.

Derfor. Mit ellers så vel researchede indlæg om shopping i NY mm., det må vente. Jeg har ikke mere i mig. Jeg vil bare ligge i fosterstilling på sofaen med min snotnæse og en bøtte Ben & Jerry, tak. Så i stedet kommer en lille service meddelelse fra mig til jer:

HUSK LIGE DEN DER SEJE JULEKALENDER, IK? Jeg er ret stolt af at være med sammen med de her enormt dygtige og rare mennesker. Og lige nu er der altså op til flere VILDT gode konkurrencer i gang! F.eks:

– Du kan vinde gavekort til Hummel på 2500,- hos Pernille på Børnetøjsindkøberen

– Du kan også stadig liiige nå at være med i gavekort til Boozt på 2500,- her på bloggen (scroll ned)

– Du kan vinde skønne bObles møbler ovre hos Trine aka Lortemor 

– Og du kan vinde African Botanics produkter hos Rikke på Theinsider

PS: Hvis du hedder Anette, så TJEK DIN MAIL. Du har altså vundet 2000,- kr til Kaiku.dk og der er ret mange, som gerne vil trækkes i stedet, hvis du ikke kridter skoene 😉 

PPS: Må jeg ikke på det kraftigste anbefale at læse med her på søndag d. 21??!! Jeg kommer til at udlodde den VILDESTE præmie. Tror det må være den vildeste i hele bloggens historie. Jo sgu. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NEMME, GODE GAVER TIL SMÅ BØRN