SERVICEMEDDELELSE FRA FLADMAST

TRADITIONER, SMÅ JULEMUS & GOD JUL

taknemmelighed1

Åh, hvor man bare glæder sig over og til julen, når man har en lille fis derhjemme, der oplever en masse af det første gang, år efter år – og bare vokser med ‘opgaven’. Det kan måske lyde lidt frelst, men jeg blev først rigtig glad for julen, efter Paven kom til verden.

Pavens første jul 2011. Iført strikket nissehue og syngende krokodille. Yes yes. Helt hvad julen gik ud på, fattede hun dog ikke. Tror mest det var gavepapir og mad, der optog hende dengang 😉 Og så den syngende krokodille naturligvis:

glaedelig-jul-derude1glaedelig-jul-derude0

Året efter 2012. Hun var så dødhamrende syg. Æv. Følelsen af hjælpeløshed og afmagt er så enorm. Hun åbnede EN gave. Så faldt hun sammen igen i sofaen. Hun havde mega høj feber i vildt mange dage, og samtlige juledage blev tilbragt i sengen, under dynen og hos vagtlægen. Både faderen og jeg fik også en tur. Vi var faktisk først alle tre raske, da juleferien var slut. Det var godt nok lidt hård.

julen11image

Og sådan her så min nu pludselig store pige ud sidste år, julen anno 2013:

taknemmelighed0taknemmelighed3

Tid er sgu noget syret noget. I år er hun HELT med. Vi har julepyntet hele måneden, talt om rensdyr og julemand, gaver og juleand. Vi har lavet adventskrans og juledekorationer, bagt julekager og kigget på juletræer. Hun har skamlyttet til ‘Julebal i Nisseland’, hjulpet med at pakke gaver ind og tygget sig igennem en ton pebernødder. Hun ved godt, hvad der venter……

Husk lige at smut forbi Lortemor i dag, dagens kalenderlåge er nemlig noget helt ekstremt sejt! Som jeg denundelynemer godt gad at vinde! MUMS.

2 kommentarer

 • Hvor var det hyggeligt med et tilbageblik på de foregående juleaftener med Paven! Håber sygdommen holder sig væk i år. Både ved jer og her. Sidste år kørte vi nærmest i pendulfart til skadestuen, fordi min lillebror havde blindtarmsbetændelse og min far slog sin fod. Fingers crossed! I år vil jeg bare blive hjemme og julehygge 😉 Og glædelig jul til dig og din familie, Louise!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   I lige måde søde Laura! Det er nemlig lige dét…..vi krydser! Rigtig god jul.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SERVICEMEDDELELSE FRA FLADMAST