10 DU VIL ELSKE NEW YORK I DECEMBER FOR

VIND 2500 KR TIL BOOZT.DK

vindboozt

1. Vinterfrakke fra Wheat til børn // 2. Lang cardigan fra Vila // 3. Pink frakke fra Ganni // 4. Vinterstøvler fra Ganni // 5. Sølvring fra Malene Birger // 6. Shopper fra Malene Birger // 7. Vinterstøvler fra Angulus // 8. Leoleggins fra MarMar // 9. Vinterjakke fra MarMar // 10. Uldkjole fra Joha // 11. Prikket nederdel fra MarMar // 12. Grå strik fra Samsøe Samsøe 

Sørme om ikke det allerede er blevet tid til en lille konkurrence igen. Jeg lovede jo forkælelse 😉 I dag kan I vinde et gavekort til Boozt.dk på 2500 kr., som I kan shoppe for. Jeg har vist allerede flere gange skrevet om, hvor hyppig en gæst jeg selv er derinde, host. Men det er bare drøn smart, at man både kan finde lækre ting til sig selv, sine børn – og manden også. Især nu her i juletiden!

Boozt er en onlineshop for hele familien med over 300 brands. Flere af mine favoritter, som jeg har forsøgt at vise her i collagen. Til børn er det f.eks. uld fra Joha, altid træfsikre MarMar og Angulus, der er topprioriteter herhjemme. Til mig selv nyder jeg, at jeg både kan finde gode ’hverdagsbrands’ som f.eks. Vila, Samsøe Samsøe og andre, der er stærke i at lave holdbar basis – sammen med highfashion brands som Ganni, Malene Birger og den slags.

Boozt har specialiseret sig i skandinaviske fashion brands, men har også et bredt sortiment af internationale brands og deres indkøbere er virkelig dygtige i udvælgelsen af brands og produkter til shoppen, som i øvrigt også hele tiden udvides. Især på børnefronten har de fået nogle rigtig gode brands med. Desuden har de gratis retur – og netop i henhold til børnetøj er det virkelig fedt, for ofte kan det jo drille lidt med de størrelser.

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

  1. Følge bloggen på Facebook HER og like dette opslag
  2. Like Boozt Facebook side HER
  3. Skriv en kommentar med et link til det produkt, du allerhelst vil have fra Boozt


Pssst: Der er i øvrigt også fri fragt og hurtig levering. Du kan faktisk bestille julegaver frem til d. 22. december kl 08.00 med GLS og stadig få dine varer inden jul!

 

Konkurrencen løber frem til d. 20. december kl. 23.00. Jeg trækker en vinder umiddelbart efter. Indlægget kan indeholde affiliatelinks

374 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

10 DU VIL ELSKE NEW YORK I DECEMBER FOR