3 FAVORITTER LIGE NU

VIND VALGFRI PANDORA SMYKKER FOR 1500 KR

P1350006

Som allerede varslet har jeg jo lovet jer en fin konkurrence herinde med smykker. I kan nemlig i dag selv vælge i Pandoras store sortiment, hvilke smykker I ønsker at vinde!!

Selv har jeg valgt disse favoritter. Det tynde smukke armbånd påtænker jeg at give til min lille Pave. Ved godt, hun endnu er lidt lille til den slags, men måske jeg venter til marts og hendes 4-års fødselsdag, har ikke helt besluttet det endnu. Jeg synes godt man må få et fint hjerte-armbånd af sin mor. Jeg ved, hun vil forgude det! (er der nogen af jer, der giver smykker til små piger??)

Cocktailringen med de smukke kubiske sten er flot både alene på fingere og sammen med enkle guldsmykker. Den er fra Pandoras Julekollektion og den minder mig om en frostklar stjernehimmel. Perfekt til et hvid i hvidt juleoutfit, forestiller jeg mig!

P1350011P1350007

Den anden – og ret store – ring ligner en stålgrå blonde, der smyger sig kælent omkring fingeren. Jeg kan virkelig godt lide den – og tror faktisk, den ville være enormt cool på en ‘uventet’ finger, fx pegefingeren 😉 Sådan lidt rock´n roll.

I dag kan i vinde valgfri smykker for op til 1500 kr fra Pandora. Det eneste I skal gøre, er at fortælle mig her i kommentarfeltet, hvad I vil gøre med de smykker, I vinder. Til jer selv, en I holder af? Eller måske ligefrem et frieri ?? 😉 Jeg trækker en vinder d. 9 dec!

Pssst: Husk i øvrigt den såkaldte PANDORA Club. Hvis man tilmelder sig her får man alle mulige smarte tilbud, briefs om konkurrencer osv. Og så giver det mulighed for at lave og dele egne personlige ønskelister. 

P1350001

Indlægget er sponsoreret. Men ord og holdninger helt mine egne.

235 kommentarer

 • Mette

  Jeg ville give min veninde som jeg har kendt side vi var 5 år (altså i 30 år) smykkerne som henviser til vores lange venskab.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine S

  Åh, en lækker konkurrence! Jeg tror jeg ville dele dem lidt op. Noget (meget!) til mig, og noget til min mor. Jeg synes vi begge to trænger til lidt forkælelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Min søde veninde fylder 40 i næste uge – så hun skal det helt klart forkæles!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  http://www.pandora.net/da-dk/explore/products/rings#!190913CZ
  jeg kunne godt bruge lidt selv forkælelse i skriveperioden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina jacobsen

  Det skulle være til min mor min mor og far kun hafte 41 bryllupsdag her den 9 december men vi miste for 4 månder siden min far altid elsker at lave sjove med hende sagde til hende hvis hun nu var rigtig sød så skulle de rigtig ud spise hygge sig der for vil jeg rigtig gerne give hende en ring

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg vil dele dem mellem mig og min mor 🙂 Vi trænger begge to!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jørgensen

  En ting til mig og en ting til min datter – hun vil også elske et fint lille armbånd. En lille prinsesse, hvis hun selv skal sige det, på 5 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Clausen

  Hvis jeg vinder skal smykkerne helt klart gives til min dejlige mor 🙂 Vi bor i hver vores del af landet, men alligevel er hun altid sød til at sende små ting og julepakker herop nord på. Så min mor fortjener helt klart disse smykker <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine BB

  jeg vil give dem i gave til min svigermor.. Hun elsker smykker – især armbånd – og har de fineste tynde håndled, som gør at, ligegyldigt hvad hun putter omkring, så ser det knaldgodt ud..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie lillegaard

  Jeg har tabt mit hjerte til begge de ringe, du viser frem, så dem ville jeg ikke smide væk i et frieri (jeg tror faktisk også, de vil klæde mig MEGET bedre end min kæreste). Jeg ville forære mig selv dem i specialegave. Jeg fik aldrig smykker, da jeg fødte de rigtige babyer, men speciale-babyen skal dælme fejres med smykker og stooooooore gaver. Til MIG! Synes jeg selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emillia M.

  Jeg ville gå med dem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Nørrelykke Petersen

  Hvis jeg vandt, så skulle min datter, min mor, min bedste veninde og jeg alle have nogle af de smukke Pandora smykker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Vil finde to smukke armbånd, et til hver af mine piger. Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida V.R.

  Hvis jeg vandt, så skulle min søde mor have et smykke. De sidste måneder har været hårde for hende med sygdom og operation, så hun fortjener lidt opmuntring! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sonja zattlander

  ville beholde dem selv:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Som nybagt mor (for anden gang på mindre end to år) er der ikke megen tid eller penge til selvforkælelse, så jeg ville forære mig selv et smukt smykke – og et til min kære veninde, der blev mor for første gang tre uger efter mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Til mig selv – bum!
  Jeg vil så i klæde mig det til en forsinket fødselsdagsfest jeg skal til i januar – tænker at det er en passende anledning at indvie et/flere smykker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karla Henriksen

  Jeg ville give give en fin ring til min søde lillesøster i fødselsdagsgave når hun bliver 18 inden længe. Smykker er altid finest, når de har en historie 🙂
  Jeg håber, at jeg bliver den heldige vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe sahlgreen

  Ville nok beholde smykkerne selv og så give et smukt armbånd til min lillesøster som fortjener lidt forkælelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Hjortkær

  Jeg tror min datter og jeg vil dele præmien… Hun er 8 år nu og er rigtigt begyndt at værdsætte mere tidssvarende smykker! Hun fik sin første “rigtige” fingerring sidste år, og passer så godt på den… Virkelig en fornøjelse at se:-) Så et lille supplement ville være rigtig fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Egoistisk som jeg er, tror jeg at jeg ville give mig selv et smykke. Og så ville jeg også finde plads til både et til min søster og et til min mor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorit E.

  En luksusgave til mig selv! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise H

  Jeg ville købe en lille ting til mig selv og bruge resten af gavekortet på at forkæle min mor og min lillesøster med en fin julegave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Åh en fin gave. Elsker Pandoras univers og vil selv gerne have smykker derfra, men hvis jeg vinder, vil jeg forære min kære svigerdatter, det hun allermest ønsker sig, nemlig denne ring: http://www.pandora.net/da-dk/explore/products/rings#!190885SSG/metal/06/sort-by/r

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanet Kristensen

  Jeg må altså indrømme, at jeg ville beholde præmien selv, hvis jeg vandt. Jeg har forelsket mig i flere smykker fra Pandora 🙂

  Min kæreste er ikke så god til at forkæle mig med gaver – der er bestemt udviklingspotentiale. Men så må jeg jo forkæle mig selv! 🙂

  Glædelig 4. December 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla MB

  jeg ville forkæle både mig selv og min mor <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Jeg vil beholde det hele selv 🙂 min mand og jeg har 4 drenge, så jeg står altid bagerst i køen til at få nye lækkerier 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvis jeg vandt konkurrencen, ville jeg give min mor et fint guldarmbånd, som jeg har set inde på Pandoras side. Min mor er sådan en stor støtte for mig, og er min bedste ven, så det ville glæde mig rigtig meget at kunne give hende en så fin gave som tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Andersen

  Jeg vill vælge to ens og simple ting; nok et armbånd – et til mig og et til min lillesøster. Hun skal ud og rejse et halv år lige om lidt, og det vil være et godt minde for os begge, at vi kan bære et machende smykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leila

  Selvfølgelig kan du give et hjertearmbånd til paven, det er da en super fin gave og et rigtig fint minde resten af livet.
  Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg give et smukt sæt smykker til min mor, hun er lige blevet skildt og trænger til at blive forkælet og mærke at hun er elsket, et sæt smykker ville være en fin forkælelses gave, som hun kan kigge på og minde sig selv om at alting nok skal blive godt igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Mehl

  Jeg ville bruge smykkerne selv. De er perfekte til en julefrokost eller juleaften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne L

  Jeg vil bruge dem som forhandlingsmiddel, for at få min søster til at flytte til Aarhus efter sommerferien – der bor jeg nemlig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg ville forkæle mig selv med smykkerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin C

  Forære dem til min mor..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhhh en lækker konkurrence <3 Hvis jeg vandt, ville jeg forkæle mig selv lidt 🙂 Er ikke så tit man kan det, når man er mor til to 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg tror faktisk, at jeg ville give et smukt smykke til min nuværende roommate i julegave. Jeg står og skal flytte fra vores lejlighed, og det har givet en smule konflikter, som jeg egentlig ikke ønsker skal ødelægge vores venskab. Jeg tænker derfor, at en fin ring (eller et andet smykke), ville være en fin gave til hende. Specielt lige nu i den dejlige juletid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Det skulle være til mig selv – fordi jeg ikke får nogle andre gaver i år, da det kun er børn 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville nok forkæle mig selv med nogle fine smykker og også forære min kære mor et smykke! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville bruge pengene på et led til min mors Essence armbånd, tror hun skulle have Peace, da hun har lidt af stress i lang tid, og så ville jeg selv have en flot cocktailring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Sroka

  Jeg vil beholde nogle selv,og bruge nogle som gaver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese Warpe Jensen

  Elsker deres smykker…. ville dele med min skønne søster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine

  Jeg ville simpelthen beholde den til mig selv – så rar er jeg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke FM

  Jeg vil bruge beløbet på noget fint til mine søstre og jeg:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine Emilie Hansen

  Min mor og jeg fortjener en hver af denne smukke ring.. I denne mørke tid, hvor det er svært at holde humøret oppe, kan vi se på ringen og huske på, at vi altid vil være der for hinanden..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Jeg ville være egoistisk og forkæle mig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Smykkerne skulle gå til mine 2 nærmeste veninder, som har stor betydning for mig – og har hjulpet mig igennem en svær tid. Så derfor ville jeg helt klart finde noget til dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea_CPH

  Jeg ville bruge de 1.500 kr. på et par Vintage øreringe til mig selv og et par ørestikker til min 13-årige guddatter/niece, som bor i Paris, og som jeg ser alt for sjældent.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vinnie

  Begge mine piger har faktisk fået en marguerithalskæde af mor og far, da de fik deres navn. Det var ikke tanken at de skulle i brug, før de blev voksne. Men den ældste på 3 fandt sin en dag, og fik lov at få den på til en kommende fødselsdagsfest…. Hun var SÅ sød og stolt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla S

  Ja, men det sjove er, at jeg synes, dine ideer er lige i øjet. Den lille bliver fire i januar, hjertearmbåndet er så fint. Og så tror jeg hendes mor, min datter, skal have et ditto – vi har samme svaghed som dig, der kan gå matchy matchy i den. Tak for din blog i øvrigt, har læst med længe og har enormt respekt for dine genrevalg – og glæder mig altid til blog og andre inspirationsrunder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg venter en lille pige til marts; og jeg tror at jeg vil dele præmien op mellem mig og hende. Noget forkælelse til mig selv; og en barselsgangen smykke til lillesøster. Noget hun kan bruge senere i livet selvfølgelig. Måske et fint smykke til en halskæde, så den vil kunne bruges længe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline MH

  Jeg vil købe en ring til min mor, et til min søster og et til min veninde Sara. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Høgfeldt

  De smykker jeg forhåbentlig vinder vil jeg give til min mormor. Hun fik alt stjålet i efteråret og er SÅ ked af det.. Derfor skal hun helt klart have noget nyt og fint

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  http://www.pandora.net/da-dk/explore/products/rings#!190913CZ
  kunne være skønt med lidt selv forkælelse i skrive perioden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville bruge præmien til et armbånd til mine 2 piger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Meier Nielsen

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde så skulle de gå til julegave til min Mor , svigermor og lidt til mig selv. pengene er små i år og vil gerne glæde dem da de har været der så meget for os da vi først opdaget vores datter var syg.

  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Kathrine

  Jeg ville finde en ting til både mig selv og min søde storesøster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Aarslev

  Jeg vil forkæle kig selv, har ikke fået smykker i hundrede år. Syntes jeg trænger til lidt forkælede i mit lille barselsunivers

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gigi

  Jeg ville forære dem til min mor, da hun er nået til den alder, hvor hun har glemt sig selv lidt, og ikke længere forkæler sig nok, synes jeg. Som en påmindelse om , at selvom man ikke er i 20’erne længere, skal man huske at gøre ting som gør én glad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg husker selv da jeg som barn fik et fint sølvarmbånd med hjertevedhæng. Det ligger stadig og pynter og sender minder nede fra smykkeskrinet:-)
  Hvis jeg vandt i denne fine konkurrence, så tror jeg faktisk jeg vil overveje et par vielsesringe.. Min kærestes murerknæ er ved at være slidte og nu har vi både hus og en baby sammen, så vi må og skal snart have papirer på det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Ville helt klart bruge pengene på smykker til mig selv. Jeps. Så ego er jeg. Der er så mange flotte smykker at vælge imellem så nemt bliver det ikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hejdi michelle hansen

  Tror det er mig der skal forkæles lidt, det er nemlig ikke så tit det sker. Og så er jeg helt vild med Pandora smykker <3 Ønsker en glædelig jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  Jeg vil da elske at vinde smukke smykker, som jeg evt. kunne dele med mine store piger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Wulff-Høyer

  Jeg ville give min søde mor charms til hendes pandora armbånd. Hun har samlet på dem i et stykke tid efterhånden, og hun har en del fine, der alle minder hende om forskellige personer eller begivenheder. Derfor kunne jeg godt tænke mig at tilføje nogle charms, der kan minde hende om mig, oplevelser vi har haft sammen og generelt bare minde hende om, at jeg elsker hende og værdsætter hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martine Petersen

  Åh jeg ville elske at forkæle mig selv, og føle mig lidt royal med denne: http://www.pandora.net/da-dk/explore/products/rings#!190848P

  og forkæle verdens bedste søster, som virkelig fortjener en ekstra julegave med denne smukke ring: http://www.pandora.net/da-dk/explore/products/rings#!190923CZ

  Åh, det ville blive en god jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Aakerman

  ville forære min datter dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  http://www.pandora.net/da-dk/explore/products/earrings#!290548SPB
  Jeg er et meget priviligeret menneske, og en af disse privilegiumer er æren af at kende min fantastiske veninde. Jeg værdsætter hende hver dag og hendes julegave er for længst købt, men hvor ville det være fantastisk at kunne give hende disse smukke øreringe, så hun hver dag kan blive mindet om den vægte diamant hun er. Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg vandt ville jeg give min far en ny ring, som han kan forære til min mor, da hendes vielsesring er blevet slidt så tynd, at hun ikke kan gå med den længere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Jeg vil give min mor en smuk en julegave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Hansen

  Jeg ville forære dem til mig selv som en lille forkælelsesgave! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine B

  Jeg ville forære et fint smykke til min søde mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil lige som dig dele med mit mindste guld! Hun “låner” i forvejen mine smykker og nogle er jeg altså bare mere øm over end andre, så perfekt hvis hun fik lidt selv ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina E A

  Jeg ville give smykkerne til min svigerinde, som lige har givet mig verdens sødeste niece 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Pedersen

  Jeg elsker smykker, så jeg må nok være ærlig og sige, at jeg vil beholde dem selv, hvis jeg vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg ville forkæle mig selv med noget lækkert, er lige nu to dage over termin med vores andet barn, og det har virkelig været en anderledes graviditet, syntes jeg trænger til lidt forkælelse nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • My

  ARGH! Fed konkurrence! Og fuldstændig perfekt timet. Jeg har lige mistet mine perleøreringe 🙁 Så ønsker mig disse smukke ferskvandsperle øreringe (som jeg har ringen til): http://www.pandora.net/da-dk/explore/products/earrings#!250319P/metal/02,01,10,06,12,03 – jeg krydser alt hvad den kan bære!! 😀 Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette L

  Jeg vil forkæle mit gudbarn. I dåbsgave gav jeg hende et charms armbånd med bla. En kirke, hvori der var graveret hendes dåbsdato. Hvert år til hendes fødselsdag har hun så fået et nyt vedhæng/charm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Møller

  Jeg ville nok være egotripper, og vælge nogle fine smykker til mig selv. Bærer på 6. måned rundt på min kærestes og mit kærlighedsbarn, og selvom jeg er meget lykkelig, så føler jeg efterhånden jeg mest af alt ligner leverpostej. Så jeg tænker at det kunne hjælpe lidt på det med noget fint pynt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror, jeg ville finde et smykke til mig selv og et til min søster. Jeg er i hvert fald overbevist om, hun ville blive glad for en ekstra julegave fra mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natassia

  Hvis jeg vandt, ville jeg beholde armbåndet selv og give en ring til min søster og den anden til min bff.
  Min søster, fordi vi i år har mistet både vores far og morfar til den onde kræft. Min veninde skulle forkæles, da hun lige nu kæmper en brag kamp, for sig selv og en ond depression – og for sin mor der er syg af brystkræft.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia WH

  Jeg vil bare forkæle mig selv 🙂 Det er meget tiltrængt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Ih, jeg vil gerne vinde. Jeg må nok indrømme, at det ville blive en julegave fra mig til mig …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Sørensen

  Jeg tror at jeg vil dele med min store datter <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Trine Vestergaard Christensen

  Jeg vil forære dem til min søde mor, som af alle jeg kender fortjener sådan et fint smykkesæt! Hun skal have det når hun mindst venter det 🙂

  Min mor er den bedste i verden <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg tror jeg ville give dem til mig selv! Fejre mig selv og nyde at få nogle lækre smykker jeg helt seæv har valgt og så bruge mine hårdt tjente penge på nogle betydningsfulde gaver til dem der står mig nærmest 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jessie holmslykke

  Ville helt klart forkæle min datter som snart bliver 15 år , hun har også haft smykker siden hun var en lille pige, min veninde skulle også forkæles og jeg kunne godt selv bruge et par øreringe så krydser fingere. glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Marland

  Forære dem til min mor, der har haft en pissehård uge med galdeblærebetændelse og indlæggelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Johansen

  Sikke en skøn konkurrence. Har ønsket mig det fineste armbånd i guld fra Pandora i flere år men uden held, så hvis jeg vandt ville jeg helt politisk ukorrekt treate mig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville vælge et smykke til mig selv og et til min mor <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Jeg Eeelsker Pandoras smykker, så jeg tro jeg vil have svært ved at give dem fra mig. Men ideen med det fine armbånd synes jeg er vældig sød, og vil helt sikkert falde i god jord hos min lille prinsesse, som også bliver 4 år til marts 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Nielsen

  Jeg ville købe den ring, som jeg har drømt om i over et år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Jeg ville beholde ca halvdelen selv og forære resten til en god veninde, der virkelig har brug for opmuntring lige nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  🙂 Jeg gider nu ikke fri til mig selv 🙂 Men jeg vil helt sikkert forkæle min søster og min mor, men søster med øreringe, mor med halskæde og jeg med armbånd – i samme serie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup Kristensen

  Jeg har en veninde som trænger, så jeg vil helt sikkert forkæle hende med et smykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Lind

  Synes at min papmor fortjener lidt selvforkælelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Hvis jeg bliver den heldige vinder af den fantastisk præmie, vil jeg forære smykker til min søster, som skal giftes til foråret. Hun bliver den smukkeste brud, og det vil være så dejligt at kunne forkæle hende. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kasper Jensen

  Nu har jeg jo friet til min kæreste… Meeen, måske en ”du er en god mor” gave?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror jeg ville købe et smukt smykke til min mor, hun fortjener det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line L

  Uhh, det er altså en niiiiiiice præmie:-) Det lyder måske en smule corny, men jeg ville købe et matchende smykke til min mor, søster og mig selv. Vi har været os tre tøser alene i mange år før vi flyttede hjemmefra og er MEGET tætte, så synes det kunne være fint, hvis vi kunne bære en fælles ‘reminder’ om hinanden:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Jeg ville dele med min mor, som elsker Pandoras smykker! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Åhh jeg ville forkæle min mor med en fin lille ting, hun har haft en hårdt år helbredsmæssigt. Og så tror jeg at jeg ville forkæle mig selv med en lille ting. For tiden går det meste af shoppingbudget nemlig til den lille tronarving herhjemme samt nyt hus 😀
  Glædelig jul til jer alle 3!

  ps synes da sagtens en 4-årig ville få glæde af et armbånd. Er sikker på hun vil elske det, og være noget så stolt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Vil helt klar forære dem til min mor. Hun fortjener dem virkelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt ærligt, så kunne jeg godt tænke mig et smykke til mig selv 😀

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg vil bruge dem til hverdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jørgensen

  Jeg ville elske dem til mig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene a

  Jeg vil finde et par søde øreringe til min mor, som lige har fået huller i ørerne, resten vil jeg forkæle mig selv med 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  Uh en lækker konkurrence! Jeg ville elske at vinde en masse smukke smytter til jul og nytår, måske som en pæn hentydning til min kæreste om at man aldrig kan få for mange smykker 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Aarup Frandsen

  Synes faktisk jeg ville forkæle mig selv og hvis der er råd også lidt til min elskede store datter 🙂

  Glædelig jul og tak for en dejlig give away <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Tvergaard

  Jeg vil overraske mine to dejlige søstre, når de kommer hjem, efter en lang rejse, til jul!

  Glædelig jul til jer alle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Nielsen

  Jeg vil nok købe et smykke til mine to døtre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sia

  Jeg vil forkæle min mor med smukke smykker – det har hun om nogen fortjent. Hun er omsorgsfuld og har overskud – selv efter hun lige har gennemgået et alvorligt sygdomsforløb og en skilsmisse. Hun er en skøn mor og mormor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Brix

  Jeg vil selv bære smykkerne hvis jeg vinder. Jeg kan allerede se de fine smykker sammen med en enkel julekjole til juleaften! Krydser mine fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville være fristet til at beholde dem selv, men det ville ellers også være en god julegave til vores søde au pair-pige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kunne da være at jeg skule købe en ring til min kæreste, som han så kan fri til mig med…….er det mon et vink der er til atforstå!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise Amanda Lundstrøm

  Jeg eeeelsker at give gaver væk og synes ofte jeg tænker på andre. I denne omgang vil jeg være egoistisk og give mig selv det i gave. Det fortjener jeg sgu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Marie

  Jeg ville forære dem til min bedste veninde, som desværre lige er gået ned med stress 🙁 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Terp

  Jeg må indrømme at jeg ikke har helt styr på hvad jeg vil kunne få for 1500,- men tænker at der kan blive en lille gave til min mor og bedste veninde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror faktisk jeg ville dele gaven op.. Lidt til mig, lidt til min søster<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  De skal vaere en julegave fra mig til mig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg ville dele gavekortet med min søde mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne smykker – jeg ville elske at vinde nogle skønne smykker til mig selv og mine 2 piger – de er store nok nu til at have dem på (uden at de bliver væk 😉 Så jeg XX fingre for os alle, TAK
  Ax

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Bonke

  Jeg ville forkæle mig selv med smakkerne, hvis jeg er den heldige vinder. Det føles tiltrængt med ekstra forkælelse i denne meget travle tid. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Baggers Boateng

  Dejlige Lea bliver snart bachelor i jura, pendler fra Valby til Odense, er alene med en datter på 7, har studiejob og finder alligevel overskud til at være i festudvalget på datterens skole, følge til fodbold og taekwondo m.m. så vil give hende smykkerne, synes det er så flot. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Hvis jeg er så fantastisk heldig at vinde vil jeg bruge gaven både til mig selv og til min nye lille baby-pige. Jeg har altid selv elsket et meget fint armbånd jeg fik som barn, og det har altid været min plan, at hvis jeg jeg fik en pige skulle hun også have et fint smykke. Så en gave til Pandora ville være så fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville sgu nok forkæle mig selv, i en helt urimelig grad! (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg sidder og skriver bacheloropgave lige nu, og jeg kunne godt tænke mig at belønne mig selv, når jeg engang når til vejs ende. Et smykke kunne være en rigtig god bachelorgave, som jeg altid vil kunne tænke tilbage på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, en lækker giveaway! – Først vil jeg da lige takke for chancen.

  Hvis jeg er så heldig at vinde, så vil jeg vælge et smykke til mig selv først, og derefter finde lidt lækkert til min mor. Efter jeg selv er blevet mor, har jeg måtte sande, at det virkelig er rigtigt, at man sætter sig selv sidst, – så dette kunne være en oplagt mulighed for lidt mor/datter forkælelse, som vi ellers ikke ville have råd til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg vinder vil jeg give den til et nært familiemedlem. Hun går så meget ondt igennem lige nu med skilsmisse og sygdom i familien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja J.

  Jeg ville bruge smykkerne til julens fester og elske for en gangs skyld at tage nye smykker på i stedet for at bruge de samme igen og igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Kirk

  Årh, jeg ville helt klart forkæle mig selv med denne utrolig lækre præmie. Man sætter sig selv så meget til side når man får børn (især når de er tvillinger hvoraf den ene har en hjerneskade) så jeg er ikke et øjeblik ked af at ville la det hele gå til mig selv <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Jeg vil investere gavekortet i et par af de fine øreringe og nogle vedhæng til mig selv. Jeg har lige fået genlavet mine huller i ørerne efter at de har været lukket i ca. 15 år, så min lille samling er totalt outdatet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Kobber

  Hvis jeg vandt smykkerne, ville jeg nok blive lidt egoistisk og beholde dem selv. Der er vel ikke noget i vejen med lidt held og selvforkæleri, vel? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ville ende som selv-forkælelse 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Pyha, det gik lige i hjertet, for hvem anden end min datter på 15 år ville jeg forkæle? Hun er den person i verden jeg beundrer mest – sød, smuk, dygtig, klog og ikke mindst empatisk og god mod andre. Hun har ikke haft det let det sidste års tid, så hun fortjener smukke smykker:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Skov

  Jeg vil købe noget til min mor og til min veninde 🙂
  Hvis der blev råd – en lulle ting til mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg har tre smukke søstre, og jeg synes, det kunne være helt fantastisk, hvis vi alle fire kunne have et smykke, der knyttede os sammen. Et søster-smykke? Jeg er i hvert fald helt vild med tanken! Og jeg får helt sommerfugle i maven ved tanken om, hvor glade og overraskede, de ville være, hvis de alle fik et af mig! Især min lillesøster, som er et fuldtidsplejebarn, der kom ind i familien, da hun var et halvt år. Lige nu har hun ikke samme efternavn som os andre, men jeg elsker hende overalt på jorden, og hun skal for altid vide, at hun stjal vores hjerter fra første sekund, og er vores lillesøster uanset hvad der sker. <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine

  Jeg ville nyde at kunne forkæle min mor med et smukt smykke! Min mor skal arbejde juleaften, så holder ikke jul med resten af familien – så hun fortjener om nogen at blive godt og grundigt forkælet med en ekstra lækker gave, når hun får fri og kommer hjem til os andre ved midnatstid:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg ville dele dem mellem mig og min veninde, da jeg synes hun også trænger til lidt ekstra juleforkælelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Bech

  Vores ældste datter ønsker sig øreringe i julegave – og vores yngste datter får et gavekort til huller i ørerne i fødselsdagsgave d. 25.12. Så jeg tror, at de begge skulle have et par øreringe. Og mon så ikke der også ville være så jeg kunne få et par – har ikke haft øreringe i, i rigtig mange år, så det var måske på tide.
  Glædelig december 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Fuglsang

  Jeg må nok helt ærligt indrømme at jeg ville købe en ekstra julegave til mig selv :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse Gry

  Lækker konkurrence. Jeg vil give mig selv en ring i barselsgave og så skal min seje mor også have noget.

  God dag
  Sisse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L. T.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suzane ditlev

  Åh jeg vil elske at kunne give mine voksne døtre en smuk gave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne B

  Ååh, man har jo lyst til bare at forkæle sig selv, men mon ikke der kunne falde lidt af til min søde mor og søde veninde også 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Hvis jeg vinder skal min gode veninde forkæles. Hun har haft et svært år og er bl.a. blevet single. Lidt “bling” kan sikkert muntre hende lidt op

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Wow sikke en præmie. jeg ville forkæle min dejlige mor og svigermor som altid hjælper os i en travl hverdag. Krydser fingre. Kh Mette, kmlynghoejen@os.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg ville forkæle min mor og søster med smukke smykker 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sisse frost

  Jeg ville være egoistisk og forkæle mig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Det er helt sikkert noget til min datter,der trænger til opmuntring

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hvis jeg vandt, ville jeg dele med min mor og lillesøster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte

  Jeg vil forkæle min lille prinsesse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • agnes

  Jeg ville forkæle mig selv lidt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Jeg venter min førstefødte til April og regner derfor med at jeg må sætte mig selv til side de næste mange år. Derfor vil jeg her på falderebet forkæle mig selv med nogle lækre smukke smykker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Åh hvor lækkert! Mit smykkeskrin kunne godt trænge til lidt nyt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg ville være total egoistisk og vælge noget helt til mig selv:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara rasmussen

  Det skal være til min bedste veninde, som har haft et lidt hårdt år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • YM

  Jeg må indrømme, at jeg nok vil være lidt egoistisk og give et smykke til mig selv i fødseldagsgave (jeg har fødselsdag d. 10. december). Men altså, lidt egoistisk må man godt være indimellem, ikke? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Lækker lækker konkurrence.. Jeg ville dele med mine søde søstre. De er der altid for mig.
  Miatilda A / aimlovelive@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg tror, jeg ville give et smykke til min mor, min bedste veninde, og et til mig selv. En dejlig måde at starte julegave-ræset ud! 🙂
  jeg er især vild med pandoras simple sølvøreringe, som nærmest er ufuldstændige hoops.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Sidor

  deler med kaerestens 11-aarige datter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh det er da et svært spørgsmål 🙂
  Tror i første omgang, at jeg vil forkæle mig selv, men min datter kunne da også være lidt heldig.

  Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Til mig selv, min søster, min mor og min kommende niece <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Olsen

  Jeg tror jeg vil dele dem, mellem en kær barndomsveninde og min søster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Sofie

  Med risiko for at lyde lidt for ambitiøs; var jeg så heldig at vinde ville jeg finde en rigtig fin ting til både min storesøster, min kære mor og jeg selv – så kunne det blive sådan en familieting og noget vi kunne dele alle 3 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Vil dele det op, lidt til mig selv og lidt til dem jeg holder af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Har øje på en bestemt ring, som jeg ville elske at eje.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine bomholt

  Hej! Jeg håber at jeg kan nå at være med.. Jeg ville give min mor nogle øreringe hun har snakket om og min søster nogle fingerringe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg vil så gerne give min mor et smukt smykke, da hun altid er så uselvisk og altid sætter mig først, vil jeg SÅ gerne gengælde det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny Clausen

  Jeg har aldrig været så priviligeret eller heldig at jeg har modtaget den slags dyre smykker af kærester el lign så ville bare være overlykkelig over at kunne bære nogle fine pandora smykker <3 ville stolt vise dem frem:-) krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Uh jeg ville bruge det på smykker til mig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anette larsen

  vise dem stolt frem juleaften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Min søster har boet i Paris de sidste 8 år, og jeg savner hende rigtig meget. I sommers købte vi et veninde/søstrearmbånd til 2 euro i en kiosk. Det er ved at være helt slidt nu, så hvis vi kunne skifte dem ud med to rigtigt flotte og lidt mere holdbare fra Pandora, vil jeg blive så glad – og det vil min søster også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line N.

  Sikke en lækker konkurrence! Min mor bliver 50 her den 22., og jeg vil så gerne forkæle hende lidt ekstra. Men med en SU i december er det desværre rigtig svært, så denne gave ville falde på et helt perfekt sted 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Årh, en dejlig gave! Jeg vil virkelig gerne vinde en omgang smykker, og vil nok dele lidt ud til både en dejlig veninde og min søde mor – og også lidt forkælelse til mig selv. Fingrene er krydset!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma S.

  Min mor fortjener klart et super flot Pandora smykke. Det ved jeg, at hun ville blive SÅ glad for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Jeg har endnu ikke en vielsesring, selvom min mand og jeg har været gift i 6,5 år, så jeg vil forkæle mig selv med denne her http://www.pandora.net/da-dk/explore/products/rings#!190159DN/metal/02,01,10,06,12,03/sort-by/ph hvis jeg bliver den heldige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Z

  I sommer, tabte jeg min elskede guldring. En ring, som jeg fik af mine forældre for snart 20 år siden. Mine finger føles “tom”, og jeg vil elske at vinde et nyt særligt smykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe L

  Jeg ville give dem til min søster. Det ville glæder os begge. KH Signe L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Mig, min mor og min datter skulle hver have et af de fine hjertearmbånd <3
  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Hvelplund

  Åh – jeg vil forkæle min søde søster med noget – det trænger hun til som mor til to små krudtugler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg ville købe noget til mig selv og måske nogen i familien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice C

  Skulle jeg nu blive den heldige, tror jeg, jeg vil forkæle mig selv, det er jo normalt ungerne der står først 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Nysom

  Jeg vil helt sikkert finde en fin ting til min datter, men mon ikke også der kan blive til lidt til mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Nielsen

  Jeg vil give mig selv et smykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Åh de er smukke og ville klart selv beholde dem og gå med dem <3 super smuk gave at vinde og ønsker det bliver mine <3 deler hjertens gerne <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine H

  Jeg vil forkæle mig selv med nogle lækre lækre smykker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F. Madsen

  Jeg vil nok beholde dem selv. Man skal også huske at være god ved sig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Jeg ville forære dem til min mor, hun fortjener i den grad at blive forkælet <3

  Kh Maria Seidelin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Lind

  Min mor og mig deles om en del tøj, så vi skulle da nok også kunne finde ud af at have delesmykker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine b

  Skulle jeg være heldig at vinde, skulle det være en gave til mig selv, da jeg aldrig vinder i konkurencer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise A

  Jeg ville bruge dem til hverdag og fest.. At gøre hverdagen til en fest 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Khov

  Min dejlige kæreste skulle i den grad forkæles.. Med alle de drenge herhjemme skal der være plads til MOR forkælelse:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte R.

  Jeg ville beholde dem selv og være helt egoistisk 🙂 Jeg er ikke den store smykke-pige og har derfor næsten ingen smykker. Noget fint fra Pandora ville pynte lidt på min samling!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har aldrig købt dyre smykker til mig selv, men vil så gerne forkæle mig selv med et virkelig smukt smykke, og så vil jeg rigtig gerne købe et smykke til en veninde jeg sætter meget pris på i mit liv. Hun har været meget igennem i denne tid, hvor hendes bolig er nedbrændt og har ASAP måtte flytte ud og blive gen-huset. Hun bor i papkasser lige nu og er fyldt til randen med opgaver og bekymringer, så jeg vil gerne forkæle hende med et flot smykke. <3

  smil og glædelig december
  Lene B.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Nielsen

  Jeg ville bruge hver en krone på min datter som skal konfirmeres til foråret og endnu mangler smykker til dagen og der er såmænd kun mig til at betale hele gildet og nu er jeg blevet tvunget ned i timetal pga nedskæringer, så nu bliver det endnu svære at få det til at løbe rundt trods jeg ellers lige er kommet i fast arbejde, så derfor krydser jeg fingre for ved hvor meget det ville glæde hende at jeg kunne give hende et smukt minde om dagen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Zobbe

  Det må blive noget til mig, som mine døtre må låne, når de er store nok. Molly er 1,5 år og Gloria 4 dage, så der går noget tid 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Nørgaard Madsen

  Efter mange måneders indlæggelse med ekstremt for tidligt barn, trænger jeg virkelig til at glædes ved en gave til mig selv. Har fået min datter som den største gave, men håber alligevel på at nissen finder vej til vores julesok.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Jeg vil forkæle min skønne datter ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte christoffersen

  Jeg vil dele det op. Min datter der bliver 5 til jul og skal starte i forskolestadiet, skal helt sikkert have en fin ting- når nu hun er en stor pige.
  Så skulle min svigermor også have en ting, fordi hun er den mor jeg aldrig har haft

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg ville vælge et armbånd til min dejlige mor! – Det har hun ønsket sig længe og eftersom jeg rejser længerevarigt lige inde jul, ville det være en dejlig julegave at overraske med (trods mit fravær) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Caritas

  jeg kunne selv godt bruge nogle hverdags smykke, nogle der var klassisk flotte men uden at “larme” for meget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suzane ditlev

  Geve mine piger et fint smykke hver

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne schelde

  Jeg ville købe lidt til mig selv og så spørge en veninde og min søster om der var noget for dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Jeg vil dele dem lidt op. Jeg mangler selv rigtig meget nye smykker:0) men så har jeg en speciel tæt veninde som skal have et. Hun elsker smykker:0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Jeg ville tager vores datter med, så hun kunne få lov til at vælge en fin ting 🙂 Hun er ved at have den alder, hvor hun ønsker sig smykker i gave 🙂

  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie V

  Skøn gave!! Jeg ville være lidt egoistisk her og vælge mig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Smakkerne skulle være til min mor, fordi hun altid er der for mig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Vi havde indbrud i sommer, hvor alle mine og min datters smykker blev stjålet. Nogle af de stjålne smykker var arvestykker, deriblandt et armbånd min datter fik i dåbsgave af sin mormor, der selv havde fået smykket i dåbsgave. Den slags kan jo ikke erstattes, men tænker at min datter og jeg skal have armbånd, hvis vi skulle være så heldige at vinde. Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Mydske Møller

  Jeg ville vælge lidt godt til mig selv. Siden min datter er blevet født har jeg villet finde et lille smykke der repræsenterede hendes ankomst, er bare ikke blevet til noget-dette var en oplagt mulighed..har haft set mig lun på hjertearmbåndet et stykke tid <3..og så skal hun jo arve det når hun bliver stor nok.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine EN

  Vi har lige i gaar bestilt tid til at blive viet paa raadhuset. Et smykke til minde herom vil blive saa vaerdsat!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville forkæle mig dejlige mor, fordi hun altid er der for mig og gør alt for jeg har det godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria suzette vergmann

  jeg ville forkæle min datter og min mor.. de to kvinder jeg elsker aller højest og som jeg ville elske at kunne forkæle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henriette

  Jeg ville give dem i gave til min smukke mor, som trænger til noget opmuntring – hvis jeg vandt smykkerne og gav hende dem, ville hun mindes noget godt hver gang hun så på dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine S.

  Jeg ville forære et smukt smykkesæt til min mor i fødselsdagsgave her i skønne december.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine

  Jeg tænker at jeg ville glæde min dejlige mor med disse smukke smykker. Jeg går igennem en svær tid og hun er der bare altid med støtte, opbakning og kærlighed. Hun er min stjerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  Mangler/ønsker den lille lyserøde (pink opal) sølvring til mig selv. Min søster mangler ørestikkere – hun skal have 2 par af dem, da hun er ekspert til at smide dem væk. Min veninde kunne også bruge et par ørestikker i julegave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seline

  Ville nok forkæle mig selv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Både lidt til mig selv og lidt til julegaver <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda J

  Jeg vil dele med min datter, hun vil blive rigtig glad for sådan en overraskelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Bruun Sunke

  Jeg vil gerne dele med min datter og min mor <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette lorenzen

  Jeg vil give det til min mor. Mine forældre blev skilt først på året i år, og jeg bor dermed sammen med min far nu. Dette gør, at jeg ikke ser min mor så tit længere. Derfor vil jeg elske at kunne give hende en fantastisk gave, så hun ikke føler sig alene og glemt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ved ikke helt endnu, hvad jeg ville gøre. Jeg er splittet mellem at beholde smykkerne selv (det er ca. 5 år siden siden jeg har købt smykker til mig selv), give dem til min mor, som lige er blevet 60 år, eller gemme dem og give dem til min bonusdatter, når hun bliver 10 til næste år. Måske min søster, som netop har gennemgået en omfattende tandoperation skulle have en lille (ekstra) ting? Listen er lang, men grunden til, at jeg deltager, er simpel: Jeg elsker Pandora.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg ville nok beholde dem selv – de er så fine (eller måske forære noget af det til min store datter på 7½, nu hun skal være storesøster) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia H

  Jeg vil give smykkerne til min søster og min bedste veninde. De fortjener rigtig at blive forkælet. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna lei

  jeg ville nok finde en fin lille ting til mig selv og til min elskede mor:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Bech

  Jeg står overfor selv at blive mor – det sætter en del tanker igang og gør mig meget taknemmelig for min opvækst.. Så vil købe en ekstra gave til min søde mor 🙂

  God jul.

  Kg. Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Jeg vil bruge det til mig selv både til hverdag og fest

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai-Britt Mandrup

  Jeg vil forære min søster et smykke. Hun gør så meget for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse Lejbølle

  Jeg har kigget – og der er meget, som frister ;-). Tror, det vil blive den smuuukke SØLVRING, STERLINGSØLV, 14 KT GULD, DIAMANT http://www.pandora.net/da-dk/explore/products/rings/190159dn til mig selv, og til min dejlige datter har jeg udset mig ØREHÆNGER, STERLINGSØLV, GRÅ PERLE http://www.pandora.net/da-dk/explore/products/earrings/290155gp – de vil passe fantastiske til hendes Gingerfarver :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville forkæle mig selv, da jeg går herhjemme efter en dum infektion efter en brystreduktion og trænger til opmuntring og så synes jeg at min veninde Anna fortjener at blive forkælet. Hun får ikke julegaver af ret mange og jeg vil gerne overraske hende med en sødt smykke der symboliserer hvor skøn hun er ; )
  Glædelig Jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle bøgebo

  jeg vil give det til min svigerdatter i barselsgave , hun er lige op over sat til den 13 dec

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Min søster trænger til at blive forkælet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Jh

  Jeg vil give smykket til min mor <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg har en veninde, som har haft nogle hårde år og hun trænger til noget forkælelse… Jeg er sikker på, at det ville kunne glæde hende i en hård tid, hvor hun bruger alle sine kræfter på sine børn, hvilket ikke efterlader tid og rum til hende selv og om nogen, så tror jeg det er vigtigt, at hun får passet på sig selv. Med et smykke herfra vil jeg vise hende, at hun er påskønnet og elsket og at hun skal passe godt på sig selv – også når det er mest hårdt og gør mest ondt i sjælen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Sikke en fin konkurrence. Jeg ville også dele den op – og give en flot halskæde til min mor, jeg synes godt kun kunne fortjene en ekstra julegave i år 🙂 Og hvis der så var noget tilovers ville jeg købe liidt til mig selv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

3 FAVORITTER LIGE NU