VIND 2000,- TIL KAIKU.DK

VINDEREN AF PANDORA KONKURRENCEN

P1350001P1350011

Så er der fundet en vinder i konkurrencen om smykker efter eget valg for op til 1500,- hos Pandoras julekollektion.

Mange tusinde tak for jeres deltagelse – ikke mindst de mange mange fine kommentarer. I er simpelthen ret fantastiske. Mange ville gerne forære smykkerne til enten børn eller mor – samme tanker som jeg jo også har gået med, og flere af jer har nogle utrolig søde historier knyttet hertil!

Men der er sørme også mange, som gerne vil tillade sig at beholde dem og dermed forkæle sig selv! Og ved I hvad – det kan jeg dæleme godt forstå. For som så mange af jer rigtigt skriver, er det ofte sådan, at man ikke får købt den slags luksus til sig selv. Og da slet ikke efter man er blevet mor. Julen er både en tid hvor det handler om næstekærlighed, indre værdier, “hjerternes fest”, som man siger og om ens nærmeste.

Men jeg mener faktisk godt, man må huske sig selv midt i alt dette. Midt i rotteræset, julegaveindkøbene og diverse halvhjertede google-søgninger på ‘julemad’ og ‘juleflet’ i sene aftentimer, hvor man nok egentlig burde sove, er det måske ligefrem en lukrativ ventil at give plads og mulighed for en sjældent egoistisk selvforkælelse. Tror I Ikke?……

Jeg ville gerne have trukket jer alle sammen. For I fortjener et smykke hver og én. Men reglerne er nu engang sådan, at jeg kun må trække én. Og det er hermed gjort:

Skærmbillede 2014-12-09 kl. 07.42.44

Stort tillykke til Michelle, der har fået direkte besked via mail! Du FORTJENER en ordentlig bunke bling!!
Jeg håber, I andre måske er heldige at få lidt forkælelse i julegave i stedet? 😉

Husk i øvrigt den såkaldte PANDORA Club. Hvis man tilmelder sig her får man alle mulige tilbud, briefs om konkurrencer osv. Og så giver det mulighed for at lave og dele egne personlige ønskelister, hvis nu I stadig ikke kan slå smykkerne ud af hovedet – det er sgu da smart.

Indlægget er sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VIND 2000,- TIL KAIKU.DK