SELFIE-STICK MANIA

THE WATERWAY TO BROOKLYN

brooklynfotoP1350183P1350192

Lidt hurtige billeder fra vores tur til Brooklyn på én af vores sidste dage i NY. Jeg har en god veninde, som bor der, så derfor var det naturligvis oplagt at besøge hende og lade hende vise os bydelen.

Heldigvis for os, så valgte vi den vejrmæssigt bedste dag – og vi havde på forhånd besluttet at tage båden derover – så vi endte med at stå i eftermiddagssolen på dækket og se på byens skyline og Brooklyn Bridge. Virkelig en smuk tur. Vi fik set en masse af Brooklyn, spist verdens største skumfiduser, travet gaderne tynde, set en skøn chokoladefabrik, shoppet i vintage butikker, drukket lokal vin på vinbar og endte på restaurant med min veninde og et par af hendes venner. En dejlig dag, der på alle måder var fuld af alt det bedste jeg ved.

Jeg overvejer at lave et mere udførligt indlæg med tips til bydelen mm., men det må desværre nok vente, til min kalender tilbyder mere rum for den type udfoldelser. Jeg skylder jer også stadig et indlæg om selve Netflix arrangementet, som var hele årsagen til vores tur.

Inden I går på weekend, så husk at smut forbi den gode Pernille, der i dag åbner julekalenderlågen med en ret så god præmie! 

brookimageP1350195

Coat: vintage // leatherpants: H&M // knit: By Malene Birger //
scarf: Marc Jacobs // shoes: Angulus // shades: Bottega Veneta 

***

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SELFIE-STICK MANIA