RIGTIG GLÆDELIG JUL!

WINTER WONDERLAND

snofotosne6IMG_0983sne9image4

Hvor magisk var det ikke lige at vågne d. 25. december fuld af juleglæde og mæt på dejligt samvær og god mad – og opdage at verden udenfor vinduet over natten var blevet hvid?! Vi var flere, som var begejstrede. De her billeder har Pavens far taget – og de er så skønne, synes jeg. Fuld af leg og glæde, magi og på en måde uendelighed. Sådan en frostklar, hvid vintermorgen dagen efter juleaften, hvor alle er samlet og dagen alligevel er øremærket afslapning, ‘daseri’ og fri leg – den er da ret særlig, ikke. Jeg er desværre småsyg og begynder efterhånden at få en fornemmelse af, at vi åbenbart skal være mindst ‘one down’ i denne familie hver eneste jul. Suk. Hvorfor skal det være så svært, at være rask i julen?

sne4image3sne2IMG_0992udelivimage

10 kommentarer

 • julie lillegaard

  Helt vildt tarveligt, at man skal være syg i julen! Det er jeg også, og jeg var barnligt mopset over det, da jeg blev syg et par dage før jul og godt kunne regne ud, at det ikke ville forsvinde inden jul. I morges var jeg alligevel barnligt euforisk over at vågne op til helt uventet sne – sammen med mine endnu mere barnligt glade børn OG en hund, som slet ikke kunne være i sig selv af bare sne-eufori. NØJ; hvor var det magisk at gå juletur i sneklædt skov med hele familien og børnene i nissehuer og flyverdragter. Jeg håber, I har haft en god jul trods sygdom og det lykkedes at klemme rigelige mængder svær og sovs ned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, I know what you mean 😉 Jeg var endda ikke med ude og gå tur :/ Så bittert. Men stadig magisk at vågne til og kigge ud på! Jeg har skyllet ærgrelsen ned med rigelige mængder sovs, skyllet efter med tung rødvin og taget et ekstra stykke chokolade til dessert. Og nu……går det faktisk fremad 😉 Rigtig god jul til dig og dine også, Julie!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • carla

  Sikke et skønt indlæg! Billede nr.4 er super smukt. Er simpelthen så vild med din blog – den er meget inspirerende.

  Mvh Retrocarla – http://hippien.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tusinde tak Carla, hvor er du rar! Det er så dejligt at få at vide. Jeg er også ret vild med billederne, og kun lidt (ok meget) bitter over, at jeg selv lå under dynen imens :/ Men heldigvis ligger sneen der stadig og helbreddet er langt bedre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • carla

   Det forstår jeg godt! Det ville betyde rigtig meget for mig, hvis du havde lyst til at kigge forbi min blog 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Det kan du tro!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Magiske snebilleder! Hvor ser hun skøn ud!
  God bedring til dig. Håber du kommer dig hurtigt.
  Herhjemme har vi også to sløje – sådan er det hver eneste juleferie…:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak Kim 🙂 Ja, sådan begynder det vist også at se ud som om vores jul skal være :/ lidt en af de mere fesne traditioner…..Er det børn eller voksne, der er sløje hos jer? For jeg sys trods alt, det er bedre, at det nu er mig, frem for sidst, hvor det var barnet….Rigtig god jul til jer alle!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • I år er det ældstebarnet og hendes far. De bærer det pænt, og var heldigvis friske nok juleaften…
   Håber i slipper for at gøre det til en tradition;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, det håber jeg ærlig talt også! Rigtig god bedring til dine også! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

RIGTIG GLÆDELIG JUL!