OM VENSKABER NÅR MAN ER 4 ÅR

DE 5 BEDSTE KØB I 2014

garderobefavoritter

1. Shades Bottega Veneta fåes her // 2. Camelcoat fx her // 3. Stan Smith for Adidas fx her // 4. Ciaté armygrøn neglelak på udsalg her // 5. Blondebody fx her

En af de gode ting ved at have en blog, er den visuelle historik og det vidtforgrenede bagkatalog over egen gøren og laden, man pludselig besidder. Det giver et interessant indblik i, hvad der gennem året har vist sig at holde stik – og hvad der ikke gjorde. Både i forhold til de store visioner og brede linjer, men også mere lavpraktisk i forhold til egne købsmønstre, påvirkningstendenser mm.

Derfor er det lidt sjovt at sidde på kanten af et nyt år og kigge tilbage: Hvad har vist sig at være holdbare investeringer? For selvom bloggen kun delvist er et retvisende katalog over årets forløb, har den alligevel vist sig at være en god indikator. Der er mange gode erhvervelser i 2014 på garderobefronten. Særligt tasker og sko får lov at lave længe hos mig. Ser jeg på det samlende billede fra 2014, kan jeg dog også se et par andre klare favoritter:

1) Mine solbriller
Jeg køber oftest et nyt par hvert år. Nogle år springer jeg over, hvis jeg ikke finder gode alternativer til dem, jeg har. Jeg har flere billige, det er både praktisk og nødvendigt, når man har små børn. Men mindst ét par gode, er en fin investering. For mig er det vigtigt, at de ikke er alt for tendenspræget, hvis de skal kunne holde flere sæsoner. De skal være relativt klassiske og så er jeg størst fan af tykke stel. Jeg ødelægger dem, hvis de er for skrøbelige og det passer mit ansigt bedst. Mine nougatbrune briller fra Bottega Veneta har jeg brugt hver eneste uge, siden jeg købte dem. Både vinter og sommer. De er blevet en tro følgesvend. Jeg kendte ikke rigtig mærket som solbrillebrand før – men det kan virkelig anbefales.

2) Min camelcoat
Jeg har skambrugt den hele året, er langt fra færdig med den – og den går til alt. Jeg bruger den både til hverdag og pænt brug, til kjoler og bukser, stilletter og sneaks. Min egen er købt vintage i en genbrug på Østerbro, men her kan man med fordel sagtens investere i et langsigtet køb, vil jeg mene. Det er en klassiker, der hurtigt flytter ind i resten af din garderobe.

3) Hvide sneaks
Jeg har en del, indrømmet. Men jeg bruger dem også hvert eneste par. Og jeg bruger dem faktisk både til pæne kjoler, til business suits og mere casual til hverdag. For mig er det blevet en klassiker – igen uanset sæson. Jeg er desuden nødt til at fremhæve komforten 😉 Det er verdens mest behagelige fodtøj og når de holdes enkle og hvide, kan de sagtens kombineres med både kjoler, suits og blazer, fordi de fremstår klassiske i deres udtryk.

4) Olivengrøn
Her kunne man indvende, at jeg er hoppet på en tendens. Og ja, der har været olivengrønt overalt den sidste sæson. Dog har jeg allerede for længst erklæret min dybe kærlighed til netop denne nuance. Jeg har alle dage elsket olivengrøn og hvor det førhen var lidt svært at opstøve farven, er jeg nu blot ovenud begejstret for, at den grundet hypen hen over vinteren, har været så lettilgængelig. Hvis man ikke orker hele outfit eller store larmende brokadejakker, som jeg, så er det også en super fin farve til accessories eller negle. Min Yvonne Koné clutch (se billedet) er efterhånden en del år gammel, men jeg bruger den stadig flittigt. Og så kommer jeg helt sikkert aldrig til at skille mig af med min elskede brokadejakke fra H&M. Den redder i min optik ALT.

5) Blonder
Herunder især mine blonde bodystockings. Jeg har brugt alle mine blonde-køb rigtig meget, det er enkelt, klassisk, sexet og nemt at style. Især mine blondebodystocking har vist sig at være rigtig gode investeringer. Både fordi jeg er kuldskær og det er rart med det ekstra lag her om vinteren, men også fordi de giver en perfekt og mere let kontrast til striktrøjer, tykke kjoler og lignende, når man lader kraven eller ærmet titte frem. Jeg elsker blondedetaljen til en enkel langærmet kjole, en chunky sweeter eller som sidste finish under en løs t-shirt.

Fælles for alle disse fem ting er, at jeg ikke bare har skambrugt dem gennem hele 2014 – jeg er slet, slet ikke færdig med nogen af dem og jeg ved, at de alle kommer med mig ind i – og gennem 2015.

brokadegalore

Indlægget kan indeholde affilliatelinks

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

OM VENSKABER NÅR MAN ER 4 ÅR