MOCCA MATCH

DUSTY ROSE COAT & SUNDAYSUN

frakke5image4frakke2image1frakke4image1

Et par billeder med min elskede sødsuppe farvede blotter-coat, haha. Den er ret lang, men det elsker jeg faktisk. Det giver et godt snit og gør den knap så ‘pæn’, som sådan nogle støvede rosa beklædningsgenstande jo ellers har det med at blive. Jeg er desuden også ret pjattet med at den har en lilla/mørkere undertone, så den er knap så girly. Jeg købte den på udsalg hos Weekday for efterhånden 3 år siden, og havde nok ikke regnet med, at jeg ville bruge den så meget, som tilfældet har været. Men den kan noget.

Når det er sagt, så er den langt fra oplagt at cykle i! Og den slags gør jeg jo ret meget. Jeg bruger den derfor mest, når jeg ikke er fastlåst af jernhesten. De to gange jeg alligevel valgte at trodse fornuften og normal logik, endte den i hjulet. Og bagefter til en halvdyr rens. Så den leg er jeg færdig med. Men når man skal slentre gennem byen til søndags brunch med de bedste to, er den helt perfekt. Det er jo lige før, den overshiner mit fedtede søndags hår.

frakke3IMG_0994frakke1image5frakke6image2

Frakke: Weekday // Lædernederdel: Toogoodtobebasic // Cashmere knit: Zara // Sneakers: Stan Smith & Adidas // Tote: Mango 

***

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MOCCA MATCH