MINE FAVORIT INDLÆG 2014

HELT ENKELT

P1350057P1350063

Fandt dette outfit på kameraet, da jeg sad og drømte mig væk i New York forleden. Meget simpelt, må man sige. Nogen gange ER det bare det bedste. Både frakken og mine sneaks – samt lædernederdelen har jeg virkelig brugt meget. Nederdelen og skoene er fra forrige år, men stadig nogle jeg skambruger.

I disse dage, hvor der er så megen uro, død og ødelæggelse ude i verden, både vores fjerne verden, og i vores nære, kan hele det her blogging godt virke lidt….omsonst. Det føles så ligegyldigt. Selvom det aldrig har været hensigten, at det skulle være andet end en hyggelig hobby, hvor jeg får aflad for skæv kreativitet og mystiske fabuleringer om børn, barnlige cravings og halvfilosofiske betragtninger mm., kan jeg godt fra tid til anden føle, at mediet er ved at være udvandet. Især mit eget 😉 Jeg har som sådan masser af indlæg liggende at ‘fylde platformen ud med’. Men det føles i højere og højere grad som fyld frem for indhold. Sådan er det jo, når man tramper rundt i den samme suppedas i 5 år, det gælder langt de fleste kreative output, medier, platforme og udtryk. Man bliver mæt og skal finde ny appetit.

Det giver uanset i perioder et kraftigt behov for at strække det hele ud i en armslænge og se det på afstand. Finde frem til, tilbage til, hen til – ind til – det enkle. Det hele har sin egen berettigelse, der skal være plads til både det flade og det dybe, det høje og det lave. Men der er generelt over hele linjen lidt for lidt. Af det, der betyder noget. Dét som giver noget. Gør noget. Kan noget. Vil noget. Helt enkelt….

P1350064P1350068

Lædernederdel: Zalando // sneakers: Adidas Superstar // turtleneck: Zara // camelcoat: vintage

9 kommentarer

 • Hvor er det fint skrevet. Jeg kan nu godt li’ at læse dine ord, men jeg kan sagtens følge dig.
  Og så er jeg i øvrigt fan af kridt-skribleriet på væggen bag dig! Åh, hvor ville NYC være skønt lige nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak skal du have Laura. Ja, jeg har også allerede udlængsel igen 🙂 New York i december var nu altså ret cool og bare stemningen, når man bevæger sig rundt dér er jo helt unik. Jeg bilder mig også ind, at billederne næsten ‘skrifer’ NY, men måske det bare er mig selv, der ser det sådan? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   ….der skulle så stå ‘skriger’…… 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker også det enkle og ender ofte i mange af de samme items .0) man kunne tro, at det var fordi jeg ikke havde andet tøj at gå i, men der er bare nogen man har lyst til, at bo i konstant! :0)

  Det at blogge skal være for ens egen skyld i første omgang, og hvis jeg kommer dertil, hvor jeg synes det er for meget, så river jeg stikket og sætter et pausebillede på. Vigtigt at leve livet, vi har kun det ene. .0) smil Lene

  http://justlove2ndhand.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Du har helt ret. Og det er også, hvad jeg – endnu en gang er nået frem til. Fra tid til anden lader man sig bare rive lidt med, tror jeg. Tænker at man død og pine SKAL producere, at man MÅ have dagligt indhold, at man BØR bidrage med dybde osv. osv. Og det spænder ofte ben. For mig er målet her ikke at drive en professionel blog, det er alene et hobby og hygge projekt, og skal det vedblive at være sådan, må jeg nok drosle lidt ned på mine egne forventninger. Så længe man selv synes det er sjovt og rart, så går resten jo af sig selv 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  “Kan jeg godt fra tid til anden føle, at mediet er ved at være udvandet.” Spot on, Louise. Det er virkelig en tendens, jeg har observeret rundt om i blogland. Jeg synes nu ikke det gælder din blog, men kan sagtens følge, at 5 år i samme medie er lidt af en udfordring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak Kristine. Kritikken er nu i lige så høj grad møntet på mig selv 🙂 Kan mærke, jeg lige nu har brug for og godt af, at holde det hele lidt i en armslængde. Både blogs, Instagram, Facebook mm. forekommer mig ofte at være spejlbilleder af hinanden, der opdateres konstant og hele tiden, ens feed er i evig rotation og forandring, men reelt set, er der langt ‘imellem snapsene’ 🙂 Det er jo helt ok. Jeg kan bare mærke, jeg har brug for at ‘tjekke’ lidt mere ud af det:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt outfit og så flot en baggrund 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak søde Julie. Jeg er også vild med den fine baggrund, haha…..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MINE FAVORIT INDLÆG 2014