10 GODE TIPS TIL NEW YORK – FORUDEN TURISTATTRAKTIONERNE

JANUAR DIN . . . . .

P1350880P1350923

Det er helt vildt, som dagene bare går. Jeg synes lige det har været 1 januar. Forstår det slet ikke. Vi har næsten heller ikke haft en eneste aften, hvor der ikke var et eller andet på programmet. Og weekenderne er også bare fyldt. Det er selvfølgelig godt nok, det er jo gode ting, men jeg kan mærke, jeg godt kunne bruge en dag, hvor jeg bare sidder og glor ud i luften. Uden at skulle noget. Uden at skulle forholde mig til noget. Bare sidde og glo. Og trække vejret og få samling på tankerne – og måske noget vasketøj, host.

Jeg føler godt nok heller ikke, det er meget man ser solens stråler eller dagens lys for den sags skyld. Ved godt, det går den rigtige vej nu, men det er jo stadig mørkt, når man står op og nogen gange, når man kører hjemmefra – og det er mørkt igen, når man skal hjem. Dooh! Jeg er langt mere funktionsdygtig i sol – og varme! Jeg er sååååååååå træt af januar. I den forstand er det meget heldigt, at dagene flyver af sted 😉

P1350895P1350921

Læderleggins: H&M // silke-tee: Marella // Jakke: vintage Yves Saint Laurent // støvler: Selected Femme // taske: Leowulff 

***

Indlægget kan indeholde affiliatelinks

6 kommentarer

 • Nu er det ikke for at træde i det, men min januar er lige akkurat omvendt. Efter jeg afleverede opgave i starten af måneden, har jeg haft ferie, og jeg begynder efterhånden at keeeede mig fælt. Jeg glæder mig sådan til hverdagens trummerum starter igen, så jeg får en rytme. Men altså, når alt kommer til alt, ville jeg nok heller ikke give afkald på mine fridage 😉 Sol ville dog være rart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke dame, smukke billeder og den jakke! Shit den er læks ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne M

  Jeg har det på samme måde med januar. Glæder mig til det bliver lidt lysere og dagene længere. Men på en dag som i dag hvor solen skinnede og det var søndag, var det faktisk helt okay 🙂

  Er silke-tshirten med lange ærmer? For så må jeg forbi og kigge på den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Hej Anne, lige præcis. Sådan en dag som i går hjalp da helt klart på det! Nej, den er med korte ærmer desværre :/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

10 GODE TIPS TIL NEW YORK – FORUDEN TURISTATTRAKTIONERNE