OM VENSKABER NÅR MAN ER 4 ÅR

MARINEBLÅ

pinstripes-tartan3pinstriped-blazer-dr-martens7P1340335-680x402blaa-laeder-og-strik3

Jeg har en svaghed for marineblå. Eller midnatsblå, som jeg elsker at kalde den. Den helt, helt mørke blå, som faktisk kan være ret svær at fange ordentligt på billeder, fordi den let kommer til at se sort ud, hvis lyset driller – se f.eks det første billede. Jeg har efterhånden fået samlet mig en god stak tøj i netop denne nuance og jeg skambruger det hele. Mine læderleggins fra Maison Martin Margiela, min Leowulff taske og min vintage blazer med tynde grå pinstripes i, er nok de tre ting, jeg har brugt allermest.

Det er naturligvis en meget ‘oplagt’ farve her om vinteren, fordi den klæder lys hud (og hår synes jeg) og samtidig er mere ‘blød’ end sort. Men faktisk elsker jeg den også om sommeren til solbrun hud, så ser den pludselig mere…..eksklusiv?…..ud. Jeg har btw sat et par ting til salg på shoppen, som også er vist her, da jeg må erkende, at jeg slet ikke får brugt alt mit tøj. Hop fordi, hvis I ser noget, I kan lide 🙂

God lørdag derude.

om-kvinder-hoeje-haele-og-pondus0P1340472-680x433P1340306-680x489P1350838

Har I også yndlingsfarver, som I igen og igen vender tilbage til? Eller er det mon bare mig, der er en smule farve-autistisk? Bukserne på billedet ovenover her er nye og fra Asos, jeg købte et helt suit – og jeg kan slet ikke vente med at få det brugt! Det er SÅ behageligt og velsiddende. Jeg kan desværre ikke linke til det, for ganske få dage efter, jeg havde købt det, linkede dygtige Marie fra Vilde Kaniner til det. Og så var det væk 😉 Men det kan jo være, de har noget lignende derinde?

feelin-blue2bordeaux-and-blue4

4 kommentarer

 • Helle

  Hottie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er smuk i blå, det klæder dit hår, hud, øjne 🙂
  Jeg er glad for tøj i serier farvemæssigt, og det kan være i sorte/grå farver, jordfarver, røde farver, hvid, grønne farver. Altså lidt forskellige farver også i den mørke vintertid.

  God aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Mange tak skal du have. Jeg har det på samme måde, tøj i serier farvemæssigt er virkelig fint! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

OM VENSKABER NÅR MAN ER 4 ÅR