ÆGTE LUKSUS

MOCCA MATCH

P1350941

Jeg er så tilpas autistisk anlagt, at jeg oprigtig talt begejstres som et lille barn i en slikbutik helt ned i maven, når jeg opdager, at flere af mine hverdags favoritter matcher, så selv et glitret dameblad ikke kunne have gjort det bedre. Ok, det kunne de måske. Men altså. Jeg har nemlig fået anskaffet mig en iPad. Som den sidste i verden, måske, men nogen skal jo indtage dén plads. Mit 4-årige barn har haft sin egen længe før moderen fik taget sig sammen. Og se så lige, hvordan min mands hørebøffer matcher. Haps, dem har jeg nu officielt nuppet! Og gudhjælpemig om det hele ikke også matcher mit brille etui. Amen altså. Og min kraftigt vanedannende og højt elskede Mocca Molly fra Simple Chocolate, som ofte redder mit udfordrede blodsukker sidst på dagen. Paven er begyndt at spørge hvad det er, fordi hun altid roder i min taske, (og jeg har et ret trofast forhold til netop denne bar). Jeg tænkte længe over, hvad et taktisk svar mon skulle være. Hun er nu overbevist om, at det er tandpasta;)

Jeg skal stadig lige vænne mig til at integrere min iPad i min daglige rutine, men jeg elsker at den fylder så lidt i tasken i forhold til min gamle tunge Mac. Hvilke gode app´s kan jeg ikke undvære, når jeg om lidt får taget mig sammen til at fylde den med indhold? Og på en skala fra 1 til 10, hvor forstyrret er jeg så i min hjerne, når jeg nu er gået på jagt efter en ny – brun! – pung??

God dag derude

P1350945

2 kommentarer

 • Du er ikke den eneste! Øjet er glad og rolig 🙂

  Vil lige kommentere (måske du så får det bedre), at jeg altså stadig er på låne-iPad hos min mand. Dog vil jeg skisme gerne have en selv, men en ny telefon står øverst på listen. Det er så dumt, når folk ikke kan ringe til en…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, hvor er du sjov! Det er ret rigtigt. Det er lidt træls, når man ikke kan ringe til hinanden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ÆGTE LUKSUS