ÆGTE LUKSUS

PALE PINK ROSE

palepink

1. Sweatshirt: Maison Martin Margiela // 2. tørklæde: LaLa Berlin // 3. Kjole: Hoss Intropia // 4.  Bukser: Balenciaga // 5. Hat: Maison Scotch // 6. Ruskindsnederdel: Modström // 7: Velourkjole: Ganni // 8. Slip-ons: Givenchy // 9. Pink sweat: MSGM

Jeg er ret begejstret for alt det sarte pink, der florerer i øjeblikket. Det fungerer både rigtig godt samlet i et helt outfit og som små tilføjelser, hvis man ikke er til pale pink fra top til tå. Jeg kan især godt lide, når nuancen bliver lidt knækket eller støvet. Kjolen her fra Ganni i velour er da bare helt skøn. Den gad jeg ærlig talt godt tilsætte en lækker eksotisk strand og lidt solbrun hud. Og de fine slip-ons med pailletter vil da unægteligt kunne opgradere selv det mest simple outfit. Især til os lyse skandinaviske typer er det en fin farve. Og når det tilsættes lidt rå elementer, bliver det hurtigt cool, uden at trække i en alt for girly retning.

 

Indlægget indeholder affilliatelinks.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ÆGTE LUKSUS