LIVET PÅ KÆLKEBAKKEN

VINTERVARME FAVORITTER

P1350705P1350710

Sådan her ser man ud, når man prøver at holde sig varm på årets koldeste dag. Brrrr……På én af de sidste dage i 2014 fik min tykke shearling-læder basse fra Mango lov at prøve at holde distancen, alle andre gange jeg har haft den på, har jeg været ved at dø af hedeslag. Meeen. Jeg frøs. Godt jeg har et par andre varme alternativer også 😉 Den er dog stadig super blød og skøn og havde jeg haft én af mine varme uld eller cashmere trøjer på, var det nok gået bedre. Jeg kom af sted i en alt for tynd bluse.

Støvlerne er bare super gode! Lidt klodsede, men så varme og skønne. Jo egentlig ikke egnet til sne, det ved jeg godt, fordi det trods alt er læder, men ihhhh, de er så varme og bløde…..Nu vil jeg skynde mig ind til sofaen igen og nyde de sidste krampetrækninger af min juleferie.

P1350712P1350706

Taske (lignende her) og jakke fra Mango (på udsalg nu!) // scarf: Marc Jacobs // støvler: Rugged Gear // shades: Bottega Veneta // handsker: Glitter

Indlægget indeholder affiliatelinks

***

7 kommentarer

 • Øj, jakken er altså bare rigtig rå!

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak Anne, og så er den både varm og blød 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Virkelig skønt outfit!

  Det lyder som om du kan anbefale støvlerne? Ved du om der er forskel på modellen til mænd og kvinder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, jeg er meget positivt overrasket. De er lidt ‘stive’ at komme ned i, hvis det giver mening, men når de først er på, er de så rare og varme. Min mand har også et par og de ligner umiddelbart meget hinanden. Mine har dog varmt fór indeni, det har hans ikke? Men jeg ved ikke, om det blot er modellen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   For han købte sine sidste vinter/efterår. Og jeg har ført lige anskaffet mine. Så måske mine bare er en vintermodel??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Jeg har prøvet dem tidligere, men syntes min str 40 så så stor ud (endnu mere end den plejer…suk), så jeg kom i tvivl om jeg måske prøvede en herremodel. Jeg kan dog ikke se, at der skulle være forskel på deres hjemmeside.

   Jeg tager chancen! Nogle gange må man satse lidt, når man netshopper. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, altså det er jo heller ikke en lille sko 😉 De ER lidt klodsede 🙂 Men alligevel pænere end så mange andre grove vintermodeller, synes jeg – og så er de (med med for i hvert fald) super varme og bløde. Måske bare ikke helt oplagte til snedriver, da det jo er læder.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LIVET PÅ KÆLKEBAKKEN