THI HI FNIS

THAT 70´S FEEL

P1360079P1360252P1360164

Et par billeder fra forleden, da jeg var til et rigtig fint event ude i Øksnehallen og efterfølgende fik søde Kat til at tage nogle billeder. Jeg er ret pjattet med de mange 70ér referencer, der buldrer frem i øjeblikket, både farveskalaen og snittene. Mine bukser her er fra H&M og selvom jeg skal vænne mig til at mine bukser er knap så skinny, som de har været de sidste mange år og pludselig er brede forneden, så kan jeg ret godt lide de her flare jeans. Man får dejligt lange ben i dem! Kappen er vist dét, man kan kalde et scoop, jeg fandt den i en genbrug i forstæderne til meget favorabel pris.

Eventet, jeg var til derude sammen med en masse svenske, norske og finske bloggere (foruden de danske også), skal jeg nok fortælle mere om. Eftersom min Instagram stadig er hacked (!! spørg om jeg er frustreret??!), har jeg ikke endnu kunne vise jer noget derfra, men skal bare lige have sorteret og behandlet billeder.

P1360099P1360276P1360290P1360177

Flare jeans: H&M // Støvler: Gestuz // taske: Mango // scarf: Toogoodtobebasic // Kappe: Vintage Miu Miu // sunnies: Glitter // necklace: Jane Kønig 

***

 

4 kommentarer

 • Du er for tjekket! er vild med hele dit look 🙂

  Mega cool!

  🙂 Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tusinde tak Anne. Hvor er du sød. Jeg følte mig faktisk også virkelig godt tilpas. Hvilket jeg egentlig var helt overrasket over selv ;o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er godt nok nogle fine billeder! Og virkelig også et fint look til dig. Jeg tror ikke helt jeg er klar på flare jeans endnu. Men man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak 🙂 Ja, Kat har fået taget nogle virkelig fine billeder – hun er så dygtig. Mon man kan hyre hende på daglig basis? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THI HI FNIS