FUN FACTS OM PAVEN

DENIM I LANGE BANER

denim-denim4denim

En tendens, som både er svært at komme udenom denne sæson og som samtidig er ret nem at integrere i sin garderobe, er denim-tendensen. Jeg elsker denim og ved en simpel søgning her på bloggen, kan jeg se, at jeg ofte dyrker den lag på lag. Mørk og lys denim sat sammen og gerne i et helt outfit. Tilsat lidt andre enkelte farveklatter bliver helhedsudtrykket roligt og alligevel langt fra kedeligt. Jeg bruger faktisk ret ofte min mands denimskjorter. Ikke til hans helt store begejstring, haha, men netop denimskjorter er pæne, hvis de er lidt oversize, synes jeg. Min Helmut Lang denimjakke har også vist sig at være en god investering, for den har jeg brugt rigtig meget. Det eneste, jeg pt. ikke ejer, er en denimnederdel. Det må jeg på udkig efter!

paa-vej-til-melodi-grand-prix5paa-kastellet3paa-vej-til-melodi-grand-prix0

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FUN FACTS OM PAVEN