STÆKKEDE VINGER?

FASTELAVNSKOSTUME: NEM SOMMERFUGL

P1360475P1360464P1360439P1360442

En lille farverig sommerfugl fløj til tøndeslagning forleden. Vi havde spurgt, hvad hun gerne ville være. Svaret kom prompte: Havfrue eller sommerfugl. Selv havde jeg ingen præferencer. Andet end at det gerne måtte være nemt og hurtigt at finde, da vi ikke var i ret god tid. Tiger butikken havde et par dage efter sommerfuglevinger og ditto hovedbeklædning for 40,- Valget var taget.

Egentlig havde jeg bare tænkt, hun havde sine vinger og det her hovedpynt. Men søndag aften, da jeg putter hende, begynder hun – meget udførligt – at oplære mig i, hvordan hun forventer, jeg skal male hende i ansigtet næste morgen……!!! Jeg nikkede, aede hende på håret og smilede – og gik i totalt panik indvendigt. Jeg har faktisk en veninde, der er overordentlig god til netop ansigtsmaling af børn og barnlige sjæle, men at bede hende stille ‘skoleret’ mandag morgen kl. 08.00 ville jeg dog ikke 😉

Mandag morgen måtte jeg derfor google mystiske ord i sammensætning som ‘butterfly pretty face easy quick facepaint’ mm. Ikke alt, der dukke op, var liiiiige relevant. Haha… Jeg havde intet andet maling i huset, end en bakke fra forrige år med Tiger-maling, så farverne orange og sort måtte udgøre det. Det lykkedes nogenlunde.

Jeg vil så gerne være kreativ super mom, der har syslet og syet, limet og sømmet verdens sejeste kostume sammen. Men må nok bare erkende, at jeg er fan af nemme løsninger. Kostumet tog sammenlagt 15 minutter at vælge. Vingerne og hovedbeklædning valgte hun som sagt i Tiger butikken. Derfra gik vi i H&M, hvor hun selv måtte vælge en sommerfugle krop. Det blev til lilla og guld glimmer tyl skørt og pink prikket bluse. Fair nok. Fair pris. Og noget hun kan bruge efterfølgende.

Hun var ellevild og meget begejstret for sit kostume selv. Så må vi se, om jeg kan sy en havfruehale til næste år….. #sedetske

P1360470P1360423P1360402

Tøj fra H&M// havfruevinger og hårbøjle fra TIGER // Sommerfuglehårspænder fra Glitter

***

6 kommentarer

 • Ej hvor er hun fin! Og point for ansigtsmaling! I min tid som pædagogmedhjælper i mine sabbatår, synes jeg altså ikke at børnene dukkede op med ansigtsmaling til fastelavn, så kunne forestille mig at det må have givet bare en lille smule street credit i børnehaven, når hun dukkede op med en sommerfugl i ansigtet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Hihi, nej det var der måske egentlig ikke. Oprindeligt tænkte jeg om det hele var lidt for kedeligt. Fordi jeg jo egentlig bare havde et par vinger og en hårbøjle. Men jeg skal da love for, vi gik all in på sommerfugl til sidst 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • super fin ide – og når det kommer til fastelavnskostumer skal har jeg prøver det hele, syet fra bunden, købe kostumer fra Toys R US og nemme går det selv løsninger – men det der er vigtigst er at børnene er glade.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, du har helt ret. Er dog til stadighed dybt fascineret af de mange kreative forældre og børn, som findes derude 🙂 Jeg er nok bare ikke én af dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker lidt, at du så er kommet til at skrive “havfruevinger” under billedet – stresset mor much? (Jeg kender det såååå godt…)

  Hun er i øvrigt en meget fin sommerfugl!

  //Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Hahaha 🙂 Det har jeg da også… potato potato – ik? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

STÆKKEDE VINGER?