KÆRE JANUAR.....

FIRE SMÅ FINE FAVORITTER

P1350971P1350965

Fire favoritter på beautyfronten lige nu:

1. Min højtelskede Amber duft fra Laboratory Perfumes. Aldrig har jeg fået så mange komplimenter for en duft før. Og jeg er tilmed selv ekstremt kræsen, når det kommer til parfume. Men denne er helt vidunderlig. Jeg er afhængig.

2. Min fine lovetag halskæde fra Jane Kønig. Simpel, underspillet og med stor betydning. Ikke så mange dikkedarer.

3. Locobase Repair til hænder og ansigt. Hudpleje med højt fedtindhold (63%), der reparerer skadet eller udsat hud og hurtigt genopbygger. Jeg cykler 11 km (næsten) hver dag, ofte mere, og i den her vinterkulde er det strengt for huden. Især mit ansigt og hænder nyder derfor godt af denne. Indeholder hverken parfume, konserveringsmidler eller farvestoffer.

4. Exuviance Triple Microdermabrasion Face Polish – sikken et navn 😉 Det er en mild polish, der hjælper huden med at opnå en lysere, glattere overflade. Den er lavet med en blanding af papaya enzym og glycolsyre (Glycolsyre er den mest effektive AHA (Alfa Hydroxy Acid) der trænger dybere ned i huden) og formindsker rent faktisk både mørke pigment pletter og tydelige linjer. Jeg er fan.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

KÆRE JANUAR.....