THAT 70´S FEEL

FREDAGSLINKS #7 – PÅ EN MANDAG

HMH-Little-Fashion-Icons-REV11

Fredagslinks blev til mandagslinks i stedet. Jeg har holdt weekend og det var tiltrængt. Og uanset hvilken ugedag, de falder på, er det stadig links, jeg har lyst til at dele med jer. Igen har jeg været inspireret, underholdt, forfærdet af og forgabt i en helt masse om og af-veje her på nettet og i denne uge har især følgende links efterladt et lille blivende indtryk i den samlede strøm af info og inspiration, jeg dagligt bombarderes med:

Nu hvor fastelavn jo nærmer sig, har jeg fundet stor morskab i disse herlige 6 Homemade Fashion Icon Costumes. Godt nok er de oprindeligt lavet med Halloween for øje, men det gør jo ingen forskel, hvis man er en lidt modig (eller skør?) mor, så kan man jo overveje at iklæde barnet en mini udgave af Anna Wintour eller Iris Apfel til udklædning i børnehaven, haha. De er da alt for sjove! Min egen Pave skal dog være sommerfugl. Valget stod mellem dét, eller havfrue-hest. Det sidste forekom mig en anelse op af bakke, haha.

Derudover er jeg også blevet ret inspireret af søde Dortes indlæg om design for velgørende projekter. Dels fordi det er nogle rigtig fine og sjove ting, hun har fundet frem ,dels fordi hvem synes ikke om at støtte en god sag, samtidig med at man køber design til sit hjem, klædeskabet eller barnet? Nej vel…

Altid knalddygtige Valdemarsro har lavet et indlæg om de 5 bedste bøger, hun har læst i 2014 og det fandt jeg stor inspiration i. Der er flere af dem, jeg ikke har læst, så det tror jeg, jeg skal i gang med. Jeg elsker generelt den type anbefalinger og ud fra beskrivelserne at dømme, så venter der flere gode læseoplevelser forude! Det vil jeg glæde mig til. Måske man skulle lave en lignende liste selv? Det må jeg lige overveje. Hvis I også er glade for at læse og herunder også læse anbefalinger OM læseoplevelser, så har Emily jo også for ikke så forfærdeligt længe siden lavet en læseklub. En rigtig god ide!

Jeg har også læst lidt op på konceptet ’morgenfest’ og overvejer kraftigt, om det var noget, man måske skulle prøve? 😉 Det lyder egentlig ret perfekt. Sprutten er byttet ud med et skud knivskarp koffein, tidspunktet for festen er rykket til dét tidspunkt på dagen, hvor min hjerne vågner i stedet for dér, hvor den går i koma, musikken er der stadig og humøret og festen tilsyneladende ligeså. Ret cool, ik? I kan læse mere her. 

Og så hygger jeg mig igen og igen ved at læse med hos Michala fra Bastabum. Hun er god til at være i øjenhøjde med børnene og foruden det faktum, at Molly My er ultra cute, så er Michala ret god til at skrive om alle de her små hverdagsting og issues, der opstår med børn. Uden at overdramatisere dem, uden at gøre det til den helt store oprullede historie om livet med børn og altid med et kærligt og ligefremt afsæt. Ikke så megen dramatik og ekstravagance, bare små fine iagttagelser, som jeg gang på gang har fundet inspiration i. Det er f.eks. ikke ret lang tid siden, jeg med stor iver læste indlægget ’om at sige farvel’, fordi vi jo selv står i samme situation, ligesom også hendes indlæg om hvordan man smider sutten og gør det på en udramatisk måde netop denne weekend har været til konkret inspiration. Så tak for det!

Sidst men ikke mindst, så nyder jeg at følge Kira Trust, dog nu på Instagram, der med sine fine, sarte og faktisk ofte følsomme billeder virkelig rammer mig. Hun stoppede med at blogge (og arbejde) her sidste år, fordi hendes søde pige skal igennem et særligt udviklingsforløb og familien i heldhed valgte at omlægge livet radikalt, for bedre at kunne dedikere sig til det, som virkelig betyder noget. Det lyder måske lidt flyvsk, men er netop utrolig jordnært og meget beundringsværdigt og inspirerende. Jeg håber, at Kira en gang får tid og overskud til at dele Luas beretning, for jeg er sikker på, at vi er mange der kan bruge den til noget.

Hvilke links, har gjort indtryk på jer denne uge?

bedste-boger-2014

Fotocredit: Valdemarsro &  Becauseimaddicted

 

 

 

 

2 kommentarer

 • D skal i følge ham selv være pirathåndværker til fastelavn. Satser dog stærk på at kunne præge ham i bare én retning! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, episk! Jeg synes du skal gå efter årets udklædning!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THAT 70´S FEEL