FIRE SMÅ FINE FAVORITTER

FUN FACTS OM PAVEN

10foto

1.Hun er ultra stædig
2. Hun har meget høj retfærdighedssans. Det betyder, at hun dels er rigtig god til at dele sol og vind lige over for andre. Men også at hun bliver grotesk utilfreds, når andre ikke gør det.
3. Hun er mega B menneske. Halleluja! Og enormt morgensur.
4. Hun er meget nusse-agtig. Vil gerne den tætte kontakt. Sidde på skødet, holde i hånd, kysse, kramme, ae kinder etc. Det husker jeg at nyde, det er nok snart slut.
5. Hun kan ikke lide kage. Slik og is er hit. Men kager spiser hun faktisk ikke. Hun ender altid med at lade det stå. Hun synes, det er super sjovt at bage, men in the end, så gider hun ikke spise dem.
6. Hun elsker hunde! Vi prøver at lære hende, at hun ikke må gå hen til hunde, hun ikke kender, men hun vil enormt gerne alle hunde. Store som små.
7. Hendes første ord var ’far’. Meget sigende, han er på alle måder hendes helt.
8. Hun er bange for havvand. Vi ved ikke helt hvorfor, og har prøvet at arbejde meget med det, men hun bader slet og ret ikke på stranden. I sommers turde hun dog løbe i vandkanten og gå ud til midt på benene. Forrige år kunne vi ikke engang få hende til at sidde med en spand og skovl i nærheden af vandet. Så det går da fremad. Hun elsker at være i bad og i vandbassin i haven. Men ikke havet.
9. Når hun gerne vil sikre sig, at få sin vilje i særligt vigtige diskussioner, udstikker hun ikke blot strenge ordre. Hun kigger efterfølgende intenst på mig og siger så meget bestemt: ”Er det en aftale?!!”
10. Hun er overbevist om, at det er Eiffeltårnet, der står inde i Zoologisk have. Og at min mands søster bor deroppe, haha….. (Fordi det jo var hende, vi besøgte, da vi var i Paris).

Pssst: Faktisk kunne næsten alle fun facts også være skrevet om mig…….Bortset fra at jeg ikke er bange for vand. Eller kage 😉

12image

>”Mor, jeg flytter lige det her træ, det står i vejen….”<

13image

>Aldrig gå ned på udstyr. Vi har naturligvis altid dametasken med i skoven, så vi kan samle biller og blade<

 

 

17 kommentarer

 • Ulla S

  Tak for et herligt indlæg, efter to timer ved skrivebordet med et upcoming powerpoint oplæg, så var det skønt at få smil på læben…og hvor er børn inspirerende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, skrap en af få serveret i nr. 9! Fik forleden denne retur, da jeg bad D gøre (eller ikke gøre?) noget. “Det bestemmer jeg SELV, mor!” Åh, bevares 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan et dejligt indlæg, de kalder hende ikke Paven for ingenting <3
  … Jeg er i øvrigt bange for havvand og arbejder stadig med det, og der er ingen forklaring 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ej, er det sandt?! Hvor mystisk….jeg forstår det simpelthen ikke. Vi andre gør jo hvad vi kan for at overbevise hende om, at det er rart og hyggeligt. Men njaae…..ikke lige havvand altså 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Uh, husk lige punkt 10 til en kommende konfirmationstale – det er sådan noget, som er dejligt pinligt at få serveret. Hahahha.

  Søde facts!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha, hvor fantastisk, der står også MM på mange af de punkter. Aftale er også meget brugt her for tiden, tror at det må komme fra børnehaven, og der skal også gives hånd på det 🙂 Ps.hun må da møde Gunner en dag ik…. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, hvor sjovt. Ja, måske du har ret – at det kommer fra børnehaven “er det en aftale?!” 😀 Her giver vi dog ikke hånd på det, men derimod sætter vi hænderne bestemt i siden og stirrer intenst, indtil man svarer OK 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Og ja! Hun ville stensikkert elske Gunnar! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Sikke et dejligt indlæg 🙂 hun virker simpelthen så skøn (Well hendes mor ligeså! Elsker din ligefremhed!) Glæder mig (og frygter en smule 😉 ) til min Andrea når den alder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Åh, tusinde tak for de søde ord! Du er vel nok rar. Glæd dig! De er møg skønne, når de er 4 år!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha – fint indlæg! Hvor er hun kær!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak Kim:) Ja, de er altså nogle herlige nogen, de kære små!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha hvor sød en liste.
  Hun er vist bare en lille bestemt dame, der gerne vil have kontrol, for at kunne føle sig tryg 🙂
  God dag og et knus til Paven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, ja noget kunne tyde på det 😉 Og vil da ikke afvise, at jeg kan genkende det lidt fra mig selv 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FIRE SMÅ FINE FAVORITTER