DENIM I LANGE BANER

HVORDAN JEG OVERLEVER VINTEREN – FASHIONWISE

vintertøj

1. Gul strik: Baum und Pferdgarten // 2. Guldhalskæde: Maria Black // 3. Ankelstøvler: Angulus // 4. Lædernederdel: Toogoodtobebasic.com // 5. Stan Smith for Adidas // 6. Uldtrøje fra Toogoodtobebasic // 7. Guldringe fra Maria Black

Jeg ville ønske, jeg var sådan én, der kunne trippe rundt i bare ankler, løse trenchcoats og tynde silkebluser om vinteren. Men jeg er mere sådan en jeg-har-tusinde-lag-på-og-skide-fryser-stadig-type. Derfor har jeg også med årene fundet en slags ‘overlevelsesguide’ fashionwise. Den hedder kort fortalt uld, kashmir, flere lag og mere uld. Sexet, ik?

Derfor er jeg også stor-afhængig af Toogoodtobebasic´s uldundertrøjer (og tøj i det hele taget!). Jeg har skrevet om dem før, men jeg elsker dem! Jeg på det nærmeste bor i dem. De er papirtynde og svagt gennemsigtige, så de kan rent faktisk også være ret sexede til et par stramme jeans. Bedst af alt er de ultra bløde og holder kulden ude! Jeg er vild med, at noget, der er så tyndt og blødt og behageligt, kan holde mig SÅ varm. Og de er mere eller mindre den eneste årsag til, at jeg i dag godt kan gennemføre en vinterdag i en casual herreskjorte el. lign. Samtidig er de en genial rejsepartner, hvis man er usikker på vejret ved sin destination. For de fylder INTET. Og så er man sikker på, at man har noget, man lige kan snuppe indenunder. OG. Prisen er yderst rimelig. Ja, som jeg indledte med, er jeg erklæret fan. Endda en helt fair and square selvudnævnt én!

Da jeg er nødt til at have mange lag på og masser af uld for ikke a fryse her om vinteren, kan jeg godt nogen gange føle mig lidt vel rigelig michelin mand. Derfor er jeg også stor fan af læder. Både bukser og særligt nederdele. Med uldstrømper, grove støvler og tyk strik er man både varm, praktisk – og en anelse mere feminin. Trods alt 😉 Tilsæt lidt farver hist og her – måske et par hvide sneaks og tynde guldsmykker. Og så har jeg det grundlæggende ret godt. Et voila!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DENIM I LANGE BANER