BOLIG DRØMME

JEG KAN IKKE FÅ ARMENE NED!

P1360736P1360744

Hvordan tøjler man en begejstring, der er så gennemgribende overekstatisk, at det summer i hele kroppen og flimrer svagt for øjnene? Svar: Det gør man ikke.

Jeg kan seriøst ikke få armene ned over Laboratory Perfumes! Jeg har sagt det før, men jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været SÅ glad for en duft. Jeg fyldes ganske enkelt af en stigende tilfredsstillelse hver morgen, når jeg rækker ud efter min brune papæske med flakonen og trykker på pumpen til min AMBER. Haha, det er sågar så slemt, at jeg kan finde på at åbne og dufte til den, helt uden grund – bare fordi. Jeg har fået et utal af komplimenter, efter jeg begyndte at bruge den – så jeg kan konstatere, at jeg ikke er den eneste, der synes den dufter godt. Og min var jo simpelthen meget tæt på at stjæle den, fordi han synes den var så god – og der stod, det var en unisex.

Vi har brug meget tid på at diskutere, hvorvidt den er maskulin eller feminin. Og jeg har kæmpet for at holde den for mig selv 😉 Indtil jeg fandt ud af, de netop har lanceret en ny duft: TONKA. Den dufter præcis lige så vanvittigt godt, som min egen – bare tydeligt mere maskulint, synes jeg. Og det gjorde min mand heldigvis også, så nu har vi kæreste parfumer, haha.

Noget af det, der er ret unikt ved Laboratory Perfumes, er at de produceres ved hjælp fra naturlige olier og flora, så den skulle agere forskelligt på bæreren og konstant udvikle sig fra første kontakt med huden og i løbet af dagen og fungerer derfor også til begge køb og dufter sjældent helt ens.

JEG ELSKER DEM. Jeg er aldeles afhængig af min egen – og absolut crazy med duften af min mand også 😉

P1360731

 

5 kommentarer

 • Den må jeg lige huske næste gang jeg skal lave ønskeseddel! Til jul fik jeg Molecule 01 fra Escentric Molecules, og efter at have duftet den på alle mulige andre kvinder de sidste mange år,er jeg virkelig glad for at den endelig står hjemme ved mig. Den dufter også forskelligt fra person til person, og selvom det siges at man ikke skulle kunne dufte den på en selv, så synes jeg nu ikke helt det er tilfældet – men det gør mig bestemt ikke noget 😉
  Yay for rare dufte, der gør en glad på en grå tirsdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, det må du gøre dig selv den tjeneste at gøre 🙂 Den dufter himmelsk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Ved du hvem der forhandler den i DK?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Se Christinas sp nedenfor. Ellers kan de købes flere steder over nettet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina.E.A

  De fås bl.a.i Magasin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BOLIG DRØMME