NÅR DU FÅR BØRN.....

IN THE KITCHEN WITH BOSCH

Bosch event 050215Bosch event 050215P1360044

Det er efterhånden ret sjældent, jeg er med til events. Og endnu mere sjældent, at de når her på bloggen. Det skyldes ikke, at jeg føler mig for fin hertil. Jeg synes faktisk ofte, det er smadder sjovt. Men jeg har desværre sjældent mulighed for at hive tiden ud til det. Og ofte, når jeg gør det, er det reelt set begrænset, hvor meget jeg tager med mig derfra. Andet end en mæt mave 😉 Men sidste uge var anderledes. Selvom jeg bestemt forlod Øksnehallen med aldeles mæt mave, var jeg også blevet klogere på en masse ting og havde haft en gevaldigt hyggelig og lærerig dag. Og jeg tænker, I måske også er nogen, der kunne have interesse i dette.

Jeg skulle sammen med andre nordiske bloggere dyste om at bage de flotteste kanelsnurrer og derefter lave den smukkeste og mest velsmagende dessert – efter kyndig vejledning fra Nikolaos Strangas. Som jeg i forvejen er ret stor fan af. Og det rigtig sjove ved dét er, at jeg jo er elendig til at bage. Desserter elsker jeg, både at lave og især spise. Men at bage – uhhh, jeg er så ringe til det. Men det skulle vise sig, at passe rigtig godt til selve arrangementets dagsorden.

For årsagen til hele dette ’nordiske ædegilde’ var Bosch’ nye innovative serie 8 ovn. Hvis den er bare halvt så sej, som de forsøgte at overbevise om, så er jeg solgt. Jeg har gentaget det hundrede gange før herinde – men jeg ELSKER nemme løsninger. Om det kommer i form af tørshampoo, støvler uden snører til børn, en fjernbetjening, der kan betjene samtlige elektroniske devices i hjemmet – eller en ovn, der kan bage og stege for mig, så er jeg fan.

Bosch event 050215P1350990P1360026

Ovnen fra Bosch har tre nye funktioner, der skulle sørge for perfekte bage- og stegeresultater; en PerfectBake-sensor, et PerfectRoast-stegetermometer og det nye 4D varmluft-system. Sensoren PerfectBake måler fugtniveauet i ovnen fra det der bages, og justerer automatisk bageprocessen. Ovnen slukker selv, når brødet eller kagen er færdigbagt. Hvilken travl børnefamilie vil ikke elske det?? Jeg synes det lyder som et halvsexet kloningsforsøg mellem en AuPair og en personlig madlavningsassistent!!

Det er ikke nogen billig fætter – og jeg ville da gerne have prøvet den mere af, for det er naturligvis svært at bedømme den ud fra så kort et bekendtskab, men jeg tænker, man kunne score rigtig mange point hos mand og barn hjemme, hvis ens køkkenkundskaber virkelig forbedres med ovnen her, som det kunne lyde til. Jeg fik i hvert fald lyst til at lege mere med den. Og det er vel egentlig pointen? 😉 Vi skal faktisk have ny ovn, så det er bestemt noget, jeg overvejer nærmere.

Vi blev inddelt efter land og skulle herefter dyste om, hvem der kunne lave den mest velsmagende og kreative fortolkning af fransk citrontærte med marengs. Og Danmark vandt sgu! Udvalgt af Strangas himself! Den blev også ret god, efter at Louisa og Cecilia havde haft deres kyndige hænder i gang, skulle jeg hilse og sige…..

Udover disse to dygtige damer, var Katrine, Michala, Signe og Mette også med til at hjælpe sejren på vej! Sådan en god dag.

P1360002

Photocredit: Me & Bente Jæger 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NÅR DU FÅR BØRN.....