PINK AFTEN HIMMEL

LONG LACE

blondekjole

1. fra Nelly 449,- // 2. fra Chloe 19.200,- // 3. fra BCBGeneration 1034,- // 4. fra H&M 350,- // 5. fra Nelly 249,- // 6. fra Jonathan Saunders 9.300,- 

Jeg er generelt ret glad for blonder. Det er enkelt, sofistikeret og tidsløst. Og for tiden er jeg draget af tendensen med de smukke see through blonder nederst på en lang style, der alligevel – trods alt – lige dækker til midt låret. Det er jo vanvittigt pænt. Eller egentlig dyrkede jeg det jo allerede sidste sommer med nederdel fra Ganni. Men. Jeg vil have mere……

Med enkle stilletter og en clutch er man festklar – men mest af alt forestiller jeg mig at style modeller som ovenviste med flade sandaler, en løs denimjakke eller oversize blazer for et skødesløst look, der alligevel oser af noget decadent og sommersexet. Jeg har intet begreb om, hvilken lejlighed jeg skal benytte kjolen til, men jeg føler mere og mere for en hulens masse sommerfester i aftensolen med kold hvidvin, jo mere jeg kigger på dem.

De er modige og alligevel ikke afslørende. Sexede, men ikke vulgære. Og jeg tror, at kontrasten til et ustylet hår og enkel make up vil gøre sig godt. Her er lidt forskellige prisklasser, og selvsagt ville man jo ønske, at finanser ikke var noget, man skulle tage med i overvejelserne. Det er det imidlertid – og derfor har jeg faktisk allerede klikket nr. 5 hjem, der endog er endnu pænere i virkeligheden end på packshot.

Kære sommer. Jeg er klar – kommer du snart og varmer mit korpus?

Indlægget indeholder affilliate

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PINK AFTEN HIMMEL